<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家不如認真討論下碧咸今年會唔會成為世界足球先生
返回列表 回復 發帖
我認真認為碧咸唔會成為世界足球先生………佢唔係唔好,唔係唔努力,不過真係未夠班……揀卡卡美斯都未揀佢……
06-07球季世界足球先生

1. 杜夫  
2. 戴維斯
3. 列基美 (我代自由神投的 )

我包保一定冇咸哥分~~
係咪國際足協攪果一個? 果個出名無聊架wor, 有咩世界各地既國家領隊同足總主席一人一票投出黎....

早10年8年試過有人投熱刺既安達頓, 因為係咁玩法, 碧咸今年都真係好有機會 !!
Originally posted by bigfish at 2007-6-23 12:49 AM:
今年佢先後被國家隊及球會領隊冷待, 但一復出就即刻帶領國家隊贏波同球會打破錦標荒
同時佢又身負開拓美國足球運動o既重任, 再加上佢拒絕擔任國家隊隊長, 顯得佢極有大將風範
大家不如討論下, 我相信今年除左碧咸, 都好難有對手了
去美國掘金就掘金喇~美國足運晨咁做就發展得好好 洗鬼比大舊錢你黎發展
商業因素問題ja~唔好搵藉口美化件事喇 費高傳聞去中東踢波 你就開post勁鬧人貪錢
雙重標準~最搞笑係經你把口一講 費高又真係唔去 你把口既威力真係影響深遠
Originally posted by bigfish at 2007-6-23 03:01 AM:
碧咸最大勁敵應該係卡卡
不過卡卡貢獻唔突出, 同埋效力醜聞意甲, 呢樣會減唔少分數
c 朗上年陷害朗尼, 相信輪到卡卡都未輪到佢
朗尼不計前嫌都助攻俾c 朗, 協助 c 朗取得唔少入球, 本來都好大機會, 不過佢o係國家隊貢獻遠不及碧咸
杜奧巴得球會有表現, 而且佢腳法麻麻, 國家隊又拎唔到世界盃, 機會都微d
所以應該係碧咸同 kaka 爭
嘩!今次條魚咁認真既(雖然我都覺得好唔客觀)

講真!今年一定係卡卡、C朗同Drogba之爭
碧咸?難D囉!
歐聯四強卡卡對你愛隊曼聯作客都入你兩球
歐聯決賽又有一球助攻俾恩沙基
呢D就係貢獻

c 朗上年陷害朗尼?
你真係當朗尼無踩過人嫁?
C朗極其量只可以話係將件事誇大左咋!
佢o係國家隊貢獻遠不及碧咸?
葡萄牙有佢就大勝,無佢就小勝
英格蘭無咸哥就贏唔到,有咸哥就小勝
所以兩者既貢獻有咁大分別?
咁冰島有古莊臣先識入波喎!
咁咪古莊臣做世界足球先生

杜奧巴得球會有表現, 而且佢腳法麻麻, 國家隊又拎唔到世界盃, 機會都微d
杜奧巴獨力帶科特迪雅變成非洲第一勁旅喎
問心!佢腳法點都好過咸哥啦掛!
我又唔見得咸哥帶領英格蘭拎左世界盃
Originally posted by 自由神 at 2007-6-23 11:24 AM:

嘩!今次條魚咁認真既(雖然我...
但係卡卡隊巴西, 有無卡卡踢都係打到成劈屎咁wor? 會吾會扣分?

不如頒比派路同恩沙基, 因為我見過有d froum好多ac fans話歐聯果球省中彈入係練番黎既, 好多ac fans都係咁講, 攪到我都開始信....

我投派路同恩沙基!!
Originally posted by amig ofans at 2007-6-23 11:29 AM:

但係卡卡隊巴西, 有無卡卡踢都係...
練番黎既?
咁............點解唔搵基拿Dino練呀?
搵個咁老既恩沙基練?

貪過癮

講真!派路有機嫁!
Originally posted by bigfish at 2007-6-23 03:01 AM:
碧咸最大勁敵應該係卡卡
不過卡卡貢...
杜奧巴拎唔到世界盃......
喂大佬今年2007呀,
世界盃過o左成年啦......
雙數年就睇世界盃/歐國盃o者,
單數年又係?
唔好玩啦。
再講尊貴大英帝國好似都同世界盃沾不上邊囉......
如果年年足球先生都要贏世界盃先做得,
咁今年咪到......
馬特拉斯?
Originally posted by chesta at 23-6-2007 11:44:

杜奧巴拎唔到世界盃......
喂大...
大魚足協世界足球先生~~~

馬特拉斯,施丹(間接令意大利捧盃),查斯古特(直接射失十二碼令意大利捧盃)

雖然你可以話beckham係冇時間發揮, 但佢都只係季尾o個幾場踢得出水準
相反, c朗同drogba都係成季表現出色, 冇乜跌watt, 入球助攻都出色;
另一方面, kaka亦都打領ac嬴歐冠
所以斷不能以個幾月表現同人地成季俾

如果真係領隊投票, 相信都可能係好似zidane o個年o既俾面party, 但zidane當年都算有3甲資格; 但beckham入選就會對其他成季有好表現o既球員唔公平喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家不如認真討論下碧咸今年會唔會成為世界足球先生

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。