<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 哥頓的啟示
返回列表 回復 發帖
Originally posted by franken at 2007-8-10 12:27 AM:
我覺得話堅尼無世界觀就有d問題講真...
十一個人唔洗一齊講英文麻?有一兩個講第二種話都得麻!
咁先叫外援麻!南華都有個迪天奴唔係講廣東話啦!
如果英倫三島球員超勁,費SIR應該會入好多貨定啦!
又點解紅魔會得一個蘇格蘭廢柴,一個愛爾蘭奧渣,得一個威爾斯杰屍!
還有北愛爾蘭一直都找唔到勁人。
但偏偏今季有隊富咸,嚴自己唔夠多北愛腳,還要加多幾件!
難道費SIR走漏眼?堅尼隊波只可以頂得住英冠,佢主場連伯明翰都贏唔到!

人類出世也是一個離開也是一個
積極討論會員加分
搞搞下好似係Sports討論版咁既
熱刺上年唔係人睇好咩
結果係咩?   雷丁唔係上年無咩人知道係咩料既咩?
結果又係咩?
新特蘭 [0 / +0.5] 對 熱刺 [0 / -0.5]
梗係要新特蘭啦
Originally posted by locklock at 2007-8-9 19:25:

咁點解大家對紐根特有異議?認為佢...
他上年入球不多,加上老樸有一些入球量不錯的球員,如簡奴,烏達卡等,so味有異議,最重要的是,他沒有踢過英超
加上祖柏踢過英超,又效力小球會,情況會好d
祖柏當年只係紐記大後備,寧用艾你老味都唔用佢,質素唔見得太高
Enjoy the life
Originally posted by Kaz00086 at 2007-8-9 17:38:

但對你講新特蘭......我唔同意
今年新特蘭大幅擴軍.......中場67臣....龍門Gordon.....係有料之人........再配合以約基為首的一班舊有人腳.......戰力有保證.....若果美度肯過檔的話.....新特蘭會係一隊來季帶有驚喜好成績的球隊
哥頓,67臣,祖柏呢3件二,三線球員夾埋要成20m,貴到嘔
67臣--man utd大後備也
祖柏--係英冠都唔係超哂班
哥頓---未知之數,但蘇格蘭球員既質素一向只係一般

不過D好球員都唔會睇新特蘭上眼
Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-8-10 22:50:
祖柏當年只係紐記大後備,寧用艾你老味都唔用佢,質素唔見得太高
請問是幾多年前的事呢?祖柏今年只得二十四歲,尚有大量進步空間
Originally posted by Ronno at 2007-8-10 22:55:
哥頓,67臣,祖柏呢3件二,三線球員夾埋...
入波啦,唔好再話他廢
2場入2球,問你地服未
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 哥頓的啟示

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。