<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷( ^# z- t" P" J$ J( x
不過當時條仔o係佢後面無遠6 K. ^/ S$ u6 T* t
我問個女仔有無事,佢搖搖頭
: `7 T5 W6 @. r咁我就走啦!當時我得15歲
6 ~) z8 g. R4 g+ x( O個男仔係飛飛地5 a* j. f$ H+ c1 ~- A! o; c
番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:3 v$ T6 l  b" }5 h/ x; \4 X8 _6 V
我都試過類似經歷( |8 S: ^0 G  [4 e, K
不過當時條仔o係佢...
+ U/ \3 I0 m, y! E) D
如果甘既清況
4 X+ d7 ^  K6 Y& v3 U7 B3 `( Y我多數唔理
+ `* O$ k- n( m/ p因為條仔都係後面" A+ g' U( J5 t
除非你識打兩手' G# i* R" k5 l8 R4 w
重要面對佢有可能吹到雞出來既清況1 Q: M; }- P$ q$ u+ ~# B
先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:
& k$ D7 W/ X/ Q. x( r: E做得好
9 f: p' ]8 W# W& E# X; {比著我都會甘做
& Z: U3 u* k2 j/ H$ K7 |無lala有個...
6 H- \  I1 L3 B/ x* ?! h! B# @

/ N6 S4 g* l* J' b$ w3 s' w9 y# x怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:6 o! E2 K! f" j

2 p; K3 |2 M0 v4 y7 r9 B如果甘既清況5 A, G2 e: o* F/ w, ]
我多數唔理
8 k6 [# c* t- q, y. j因為條仔都係後面( u) K4 m) ^# D
除非你識打兩手
% ~' J3 w  m/ s( c. D重要面對佢有可能吹到雞出來既清況- E; b% L) A1 L1 S" X4 u1 G
先走到安慰佢
6 s7 Z- A; A. y: W% f2 t& R
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
3 H4 z- e; ]6 z而個金毛飛就無理佢,食緊煙+ v* {# ~2 P9 B/ q, Z) L/ R1 J
打兩手?我果時得15歲咋* \6 M3 w. i/ N, X6 g
打鬼咩........- n3 B, p) T9 k2 k; ]
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:
8 m  I% k1 T+ l+ u
9 N0 J7 h, Z6 H2 Q$ _1 r因為我見佢好痛苦咁坐左o係度
4 L4 D8 M  n3 q% V: }$ ~0 ], X7 N8 G3 m而個金毛飛就無理佢,食緊煙
9 o" J# c5 }' m) o& M打兩手?我果時得15歲咋
4 ~  l1 O! F4 |# T4 a/ e7 U$ a打鬼咩........8 b) P8 k. R9 s  V7 `6 m
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
) ?' y! @( ?" c; u唔一定
" z6 R3 P% G8 U, b% T可能你識柔道空手道
8 ]0 o7 X6 W6 y  r由細學到大
9 p' A2 _0 d( @0 j2 z" G3 Q9 v甘就夠打
# W3 }# p5 K3 J! l3 C( [1 J" b不過見到甘都無謂搞事" ?$ Q% B( X; Y
多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:
% o* i0 v7 P; x: Y' A0 s0 O7 w. _3 O$ A5 m. B
唔一定
& i6 B" O: K, x' R$ n4 Y, R可能你識柔道空手道+ m9 z  i& m) t0 z: }
由細學到大
0 \9 h7 J' S8 g4 r4 Y% g甘就夠打
* i: m. S; |3 u  ^, b* W不過見到甘都無謂搞事
- p. f* \  D' V7 G2 X5 e) k多一事不如少一事
' O7 E2 q' p6 f, S
無呀!咩功夫都無學過。  K- V' F" q, ]7 B3 y! _9 L
交就打過幾場* s4 P! S- o  ^0 }4 l
個女仔搖頭話無事啦!+ F5 s2 c4 l1 m' c3 D8 g, p
咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:
7 r5 S3 s( T% W( Q) w. U. z! E; x* E3 m, ?0 L5 ?
無呀!咩功夫都無學過。- ^$ {0 I7 Z+ L; I! @
交就打過幾場6 q: N5 L0 G1 v8 P
個女仔搖頭話無事啦!
& g1 |9 R/ l8 ^4 ]咁我咪走囉
# ^0 E$ s' \# K7 |4 |唔係話你識( O1 ]! ^3 l/ m: U3 J+ t1 I# {4 e
我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:4 y! [' I8 N" Q4 H, I# U4 F  O0 ~

3 m. b) g) X# k+ {3 ~" R
6 I2 {# [2 ^1 W: p9 J, S) K怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
- d" p# {0 P5 H7 x) o% |
5 j. R  a( c$ z/ P5 r4 F, Z又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
  i8 h( u& W8 I* K0 [% b
( A. d8 Z4 j* ^. f" \) U0 B( i$ bd差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:
# |& M7 w8 \3 r; ^1 Y  W; y8 g2 @% e! I% n1 r9 Q
無呀!咩功夫都無學過。
. y8 i* P$ K; b) i' F交就打過幾場/ i9 k3 `4 Q/ ]% i
個女仔搖頭話無事啦!! k7 }, d  L  R4 r+ m) Q* d6 L
咁我咪走囉
7 r6 Z- o# s$ x* i% Y! S4 q( m: O  U# h
我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la+ o; t" A- D) p- e
4 [  E5 z3 l/ m% q) I7 }) T$ J5 w5 s
之後走左佢又喊過,喊得仲勁...
( E  O5 V) ?1 B0 l9 r15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:7 f9 |" E0 T5 I! R- n/ h7 d" Y

3 o7 ~* J: b6 |* a/ I3 n
* p9 w: H6 G4 c' ^% N又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...7 Z  `$ @4 {; i* o: E$ J) I
. B$ z7 Q8 G! t, Z) @- J/ _& S. d
d差佬...ed情況靠唔住
1 {2 _+ I: M7 z  j  D3 @, L- |我覺得報警都無用
9 u; h* r% ?7 d/ Ud差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。