<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你覺得暗戀慘唔慘?
返回列表 回復 發帖
但係暗戀對象係可以成日換嘛,唔洗同其他人交代D乜野,因為冇人知道嘛
Originally posted by trista_cheong at 2007-11-1 11:57 PM:

咁點先為之最慘呀神仔? 
最慘係你暗戀果個人,問你佢俾阿邊個邊個追緊
問你意見................
等待係最痛苦&最無奈&最無意思&最折磨人... ...
Originally posted by kwaichung at 2007-11-1 10:32 PM:
仲有...當你暗戀佢個陣...你睇住佢俾第二個人追左...佢地就開開心心...
但只有你自己一個係度心酸而又無人知你咩事...呢下都好慘...
再慘d既係,追左佢果個係你自己個兄弟..
都未夠慘,你個兄弟仲會經常帶埋佢出黎同成班friends一齊玩
你唔單止要睇住佢地係度打情罵悄,更加唔可以出聲

好慘,超慘,勁慘,爆慘呀~~~~
Originally posted by eqhigh at 2007-11-2 12:34 AM:

再慘d既係,追左佢果個係你自己...
民兄..........
做男人真係慘
Originally posted by 自由神 at 2007-11-2 12:27 AM:

最慘係你暗戀果個人,問你佢俾阿邊個邊個追緊
問你意見................
我試過呀~~
我仲要親手撮合埋佢地兩個
心痛!
Originally posted by eqhigh at 2007-11-2 12:36 AM:

我試過呀~~
我仲要親手撮合埋佢地兩個
心痛!
真係慘
好慘嫁
Originally posted by 自由神 at 2007-11-2 12:35 AM:

民兄..........
做男人真係慘
咪係囉!
雖然話男人應該要主動d,但有時真係好難講出口嫁!
Originally posted by eqhigh at 2007-11-2 12:39 AM:

咪係囉!
雖然話男人應該要主動d,但有時真係好難講出口嫁!
面皮厚果D男人無本心嫁
Originally posted by 自由神 at 2007-11-2 12:40 AM:

面皮厚果D男人無本心嫁
同埋咁易媾得掂既女仔又唔會好得去邊
真係搵到一個好既,又比人媾左喎
真係好難先會搵到一個真命天子咖!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你覺得暗戀慘唔慘?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。