<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖
返回列表 回復 發帖
樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 13:07:7 Y9 {6 w0 _) b8 G; {9 w
我覺得身材重要d ... 不過我標準唔同你地喎~~
; h* O$ h  \- t  W; y! Z. W9 e
% ]+ N$ ~: m5 M9 h" l$ G
我地都明......
Yui is rock!!!
女人咪又係一個西
& u" E/ m4 Z6 @; |& ?不過如果真係要揀
& @  f. n3 @4 a! I8 f+ W' Y( r我揀樣4 r7 \' e5 R3 @
如果條女36 24 36# S3 V, N4 `* \$ a/ s
黃夏惠樣. [$ F) r5 I" Y: T5 `4 ^9 Z3 ~
你要唔要?
Originally posted by agogock at 2007-12-14 04:31 PM:
8 I0 ^3 ?3 Y0 p樣貌唔系太差都可以啦, 最緊要心地好, 身材會走樣喎, 婚後生左BB, 身材差左唔通要離婚呀
6 M) ?+ t( z9 N2 ?& T. S  _咁唔通個樣殘左就離婚???
睇完各位既發表,
( ~- V6 t4 H+ a' n我不禁諗左一下,
5 D* |0 k& p4 e( Z" {6 l% c5 A樓上各位有一d 係跟返題目答, 亦即係要樣or 要身材咁,+ `" g& @2 B, n, J& h% F
亦有一d 表示唔會限制係外在度, 而會追求內在既善良or 學歷等等等,
2 G+ p  T7 r9 f8 s+ X. t  p: p" O3 ^) ~但係好似無人將感情放入去考慮既清單入面咁... : e$ `3 ]4 S2 ]5 {0 D' }9 u
對於我自己黎講,+ y" G) o& t, G* q
除左一d 條件之外當然都會放埋感情呢個因素落去啦,
; c# e; l/ i3 \' R8 F不過若果只係跟題目既,
$ l; M" i# l4 a6 C/ `; t咁就緊係揀樣啦
唔係樣定身材o既問題/ S7 }5 ]4 |: P6 d
係你鍾意邊個
2 x* J+ e( m4 G% {, r, S4 r# N6 S; u: }8 g
唔通我地個個揀晒其中一個答案, 你就走去揀o個個咩
1 t7 R6 Y- j* ^: q+ B! k人地鍾意你係一件事, 你鍾唔鍾意人係另一件事
睇樣先~~
" q0 y' x, T! |3 d& B身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
Originally posted by head at 2007-12-14 07:59 PM:
* U. B( {6 N& ]: k睇樣先~~
; I. |' k: i) e身材再差都係女人 但係個樣衰起上黎就............  都係睇樣先
# I" i6 |" m# u$ A& i, u, M7 w9 L( ?
咁比件 李準基 你好無???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-14 20:03:
2 j: _9 x4 k2 r& @
6 Y) U- o$ i1 a$ S3 X7 B% n咁比件 李準基 你好無???
: e) p: s  X, r# p# _- |
; e9 P+ q7 T6 Q3 z7 z
我覺得李準基好樣衰架喎
. M  z5 ~" _- h0 O/ j: Y- q' g0 ~/ Z, V1 ^) ~6 y0 x
比件劉心悠就差唔多
Originally posted by head at 2007-12-14 08:05 PM:
2 Y. s) N  x0 d$ q2 [; z; ^5 `
! v1 P2 N$ C& Q- o# F( ]7 R+ U9 Q" {' D0 b! m% U$ m. @5 `
我覺得李準基好樣衰架喎
: i- G7 @8 S6 r9 K- V9 }
6 e# T1 l# l- s6 A0 Z比件劉心悠就差唔多
. L+ e$ Z+ M( }
e件呢???% x6 y( e% d3 w
http://www.youtube.com/watch?v=yYnmEOO9PSw&feature=related
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 男人揀女人要樣定要身材﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。