<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eric911 at 2008-1-1 22:33:
  o* W, O9 P7 n) p3 y% H) [, O
' f' j9 b  B5 }; h  i' K( m! O. C( [6 [
吹水、打情罵俏?最多就係圖書館,估唔到呢﹗嗰班中一、二既情侶,男既掃女既背脊,女既跟住又錫番男既一啖,簡直勢風日下﹗
0 u- y* ~( ?5 \' }/ o

& c3 F: m0 ~! G8 m" y6 c* `7 Y我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
Originally posted by GTOGTO at 2008-1-3 16:57:
" D& ]4 |  g7 d( F我在自修室係溫唔到書的,專心唔到,一多人就會四處望
7 ^  `. ]1 p8 R

: X/ \1 W$ S9 }6 {. h# ?我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
Originally posted by 155220 at 2008/1/3 17:22:6 X% u8 N9 E+ G. M7 K9 T% |

& Z4 a  s$ d: c# D2 ?2 ~! W, V* r/ N
: g: W4 Z9 X* u7 V& n. s8 B我反而會響床上溫,但細佬成日騷擾我,不過今次都考得唔錯,有5參卷全班第1,但有一份唔合格(音樂)。
$ j' Q, d( u0 J; f7 \
溫咩書
, }3 Z0 S; e. F+ F# l甘勁
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by 155220 at 2008-1-3 05:21 PM:
; q* @% V8 X% w, p( H* r
9 A+ z  F, r0 m9 G5 h# ?
: E% C/ n! ^  X# c我校的初中生拍拖頂多拖下手仔。
9 z+ q* p5 O& _1 L0 Y) e% Y
我間小學有人親嘴仔喎~~
Originally posted by 自由神 at 2008-1-1 22:38:
" J% j2 ?! i5 ?' T4 l1 T1 E' b* ]9 J8 ^9 h' L" f
係呀!
- h& i8 a$ ^$ @而家D年青人真係好早...
# s: e' \6 E: p6 R( Z1 g' D7 F& o
. Y  T: r, ]  P3 j唔係早熟,係熟唔晒囉
我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
Originally posted by leungman at 2008-1-4 01:35 PM:
, m) J3 ]$ r4 f3 k8 d! I6 [* ]# e( N' z/ T9 E  U1 i' A

. v# H* d5 [% E9 K/ X; c唔係早熟,係熟唔晒囉
5 V1 g. b+ [! Z; d# P/ ]1 L8 E3 z同意............
' B' O' f7 _, o$ K1 [. U. [# R真係熟唔曬
Originally posted by CHECSS at 2008-1-3 22:47:2 [) t# N9 ]0 A0 D  M

* O  M8 P8 ]& F$ [2 i4 V6 ~溫咩書 # D% l; c! z3 S7 x6 A8 b5 W5 i; w
甘勁
& v' X2 d/ L- U; Q
0 Q5 ^: D0 Q$ R. ~3 A" s* m9 m/ Z
科科都響床上溫,因為舒服同埋無咁易受其他事物影響。, J/ a: C  R# w) h
最後今次5份卷份班第1,大部份科目全班頭10名。
Originally posted by nigel18 at 2008-1-4 15:33:- s6 |/ O" m, V" m
我半夜2,3點落樓下m記溫書,又冇人又暖又relax,都ok入腦,最正係溫到天光可以食埋個早餐先去考試,正ar
  k( l2 ]8 g* G; J

0 B  Z; f% N3 [5 c/ \0 o咁攪法點會有精神考試?
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-3 23:34:( N: U) X  v0 B4 f
+ d( Z% T) b, W' E2 Y5 f
我間小學有人親嘴仔喎~~
4 s4 `% Q$ S& V8 x) f. z
9 L6 N9 [8 `7 R' q可能是我的同學比較純情......) u+ o) B* s9 Z7 b5 n
不過我間中學有師姐響網上識左d衰人,最後攪到失身。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 係老麥/KFC 溫書,入到腦咩???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。