<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » "甘"生應該會愛她
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2008-1-5 11:46 PM:
) {  }- i% A8 E) y1 d8 c
: q2 `' O7 \! h- ~) y- w% j我冇地位都夠膽係回港男post啦,唔使驚,港男歡迎
& F, y, q# h% {0 u
你老經驗
0 J# g/ y: @4 f3 O, {& {積分 32021 `! X: P5 x# I7 c- b- f' `
發帖 11955
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by wer at 2008-1-5 11:48 PM:$ _8 {4 a$ I2 K- q+ ?* x; W& h

; P! f: V9 r' I3 T) u9 T8 Y$ G
你一早就要退出來啦
: w2 @8 C$ b5 R  L
:
7 Z' `. _8 b$ g' _, w2 i4 Z1 L* j甘甘在5捨得退出來
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by wer at 2008-1-5 11:48 PM:
5 ^0 c- j/ b- x+ g! t: W
/ U, ]4 Z, ]: k8 ]
9 d( q5 {! j4 R& f你一早就要退出來啦
' e# S$ _9 |! _& z2 x好賤
Originally posted by oz2 at 2008-1-5 23:13:0 W3 @0 ?7 [) [* m4 {1 X, J
: S8 `2 b) ^, A8 n5 v" V' j+ X
本人一向認為[港男區]是一個像一個國家的<皇廷>聖域,是一些地位高級...
5 @- ^2 `* h9 l* m6 j
$ k9 H3 p- ]" A8 @2 \4 `$ t
你打錯字....係性域.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
甘生快d 嚟喇, 有人幫你搵女朋友呀
Originally posted by clkgtr at 2008-1-6 12:19 AM:+ O$ o! f% ?1 g% D
甘生快d 嚟喇, 有人幫你搵女朋友呀
, R% B1 x5 l# p5 T$ M0 T0 p我唔係嫌佢醜 ... 我高樊唔起姐~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-6 12:22 AM:* X" v9 E  q0 V; Z6 w
/ A7 W+ }! ~# a: P- u
我唔係嫌佢醜 ... 我高樊唔起姐~~
# Y8 B7 T# ^* ]
: [, l4 _6 u3 O1 Y+ g- K$ e. b$ u
啱晒你口味喎, 唔試吓點知唔得呢
Originally posted by clkgtr at 2008-1-6 12:25 AM:; n4 i* A" n9 `4 D
: E3 N5 y- Q* ?
6 H5 \4 o" g0 J3 R1 w2 I
啱晒你口味喎, 唔試吓點知唔得呢
  i5 a/ |* G+ R! X你何以覺得佢啱我口味???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2008-1-6 12:29 AM:
, R) f6 Q7 u, I3 `% B9 A. O+ M5 y" ~) t' R
你何以覺得佢啱我口味???
* T, z5 R( R7 e+ `1 E" h7 }* g
; p' u# ~6 ~, t; S! i0 N
你口味獨特吖嘛
1 V0 V9 S, O( U2 n. C我地都相信啱你嫁喇, 唔使唔認喇
Originally posted by clkgtr at 2008-1-6 12:30 AM:
- H9 P3 ]0 j- t
: o4 s% l" k' ^
4 }% M7 o9 I+ r1 G. u5 D你口味獨特吖嘛
5 e0 l1 T7 Y0 u2 e( n我地都相信啱你嫁喇, 唔使唔認喇
; E5 Z( T/ \. N3 \; |& t1 c/ F
你都"神"既 , 我話你政治偏激 , 咁都要知偏左定偏右先拉
  j0 |" n9 v) u係咪???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » "甘"生應該會愛她

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。