<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!
返回列表 回復 發帖
將一個關機exe 轉做一張相既名(對象最好唔識電腦): T8 X6 K. `4 ]' v+ }  M
將相名一定要係對方所好既,,咁就成功架啦~+ m  w9 H; n( P: K% m- p) a

; E. Y3 Q. r) \4 X
. g" O/ Y+ f7 g+ K1 y; D0 @又或者...囉夏慧e 既珍藏相zip左佢sd俾人,,,一開....哈哈
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 06:28 PM:
: @9 U. B) q5 k* I6 K* t3 d細佬本身就已經係大個天大既笑話啦( ^2 O9 M2 p' S4 Q( n
唔使刻意都好愚人啦........
, n! o9 y3 ?1 m4 K3 D3 f3 a1 H& B6 K  \$ }: `' f6 I; u
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
Originally posted by belibala at 2008-4-1 09:58 PM:
% ~8 }$ @9 T8 j* D, z& \2 L: {8 y( q! o4 J/ |, ^8 c
你條友仔...........你呢篇嘢就真係笑話
0 y  I5 p8 ~4 c7 M0 B好笑就得啦!$ B: X/ t9 y# }( T. I# L+ W7 W; V  u
天生係笑話
比呢首歌人聽! t9 H) \; X" X! \
http://www.youtube.com/watch?v=N1TZPLeuT-E
+ C! U' z* Q& Q8 r: A: }+ L仲一定要佢開大聲d聽最後20秒
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:03 PM:
4 ^$ Q" C: O8 e, E" X8 t
6 q" I4 j6 T( S好笑就得啦!' M# K- |$ t4 {3 L
天生係笑
: Y$ e  N3 B4 _0 l4 ~
; W: b) N$ V5 w1 W' ^4 n2 e1 f
咁就差唔多
另一個方法:
1 A+ I5 p% X: c* k. m2 K: X將呢個post轉過黎吹水版9 K1 n/ J) B7 X( j
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=172748&fpage=3
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:11 PM:0 U* R5 {4 g8 L9 w

" F( z5 t" D9 ?! J+ c% v4 X, M咁就差唔多
) \- u; B% G- g. f5 J, `
笑話咪笑話囉!
0 \4 T: o' v0 @2 f# F) W認左佢無死嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-4-1 10:24 PM:
! n; }6 T! d! R( b" L4 B% U9 j) N# i# U: F# p
笑話咪笑話囉!
7 w# l/ a$ p& B) n) z' d- F( V+ o認左佢無死嫁
4 N" e- b, L2 X  y6 ?
: h& R7 X; o; K  R* @俾d 自信自己啦衰仔
Originally posted by belibala at 2008-4-1 10:29 PM:
: b# G) p  F* W( _, x3 V) N4 r2 Y
. H6 D0 I8 {$ G: ?! U
* g/ M3 v3 s/ m, V俾d 自信自己啦衰仔
' L2 x' V* u4 R. {
你估我想嫁咩.......) H( c9 ~; i3 G- g$ O
好多野唉......唔到我話事
自己經驗( N/ ^$ p5 x0 ~
打電話話俾阿媽聽做咗一樣佢叫你做好耐,但你一直唔做住的事(記住做資料搜集,咁先夠真)
& K* G5 j0 W0 y9 d+ s" \, v然後晚上回到家阿媽問起時,講一句"其實,今日係愚人節",我阿媽都俾我呃到
這世界是等價的
假如你得到了某些東西,你一定付出了另一些東西,只是你所付出的你未必是你想要甚至你不想擁有
假如你付出了某些東西,你一定得到了另一些東西,只是你所得到的你未必是你想要甚至你不想得到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題]愚人節快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。