<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » ~請大家救一救我~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-25 08:57 PM:
我用Nortor都會中毒
我有試過系統還原,我按個日子表,但都係冇反應,跳唔到去o個一日
我岩岩都可以下載firefox,但係點都上唔到yahoo
>>>我按個日子表,但都係冇反應,跳唔到去o個一日
要深色果d至有

Untitled-1 copy.jpg

Untitled-1 copy.jpg (219.6 KB)
776 x 566 PIXEL下載

會唔會isp 問題,你邊間上網公司

我都試過只是上唔到yahoo ,其他得
Originally posted by d228216 at 2008-4-25 21:05:

>>>我按個日子表,但都係冇反應,跳唔到去o個一日
要深色果d至有
越來越奇怪我岩岩下載左firefox,但係居然開唔到下載得到但係開唔到
9景搞咩野啊
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-25 09:17 PM:

越來越奇怪我岩岩下載左firefox,但係居然開唔到下載得到但係開唔到
9景搞咩野啊
奶咗毒, 比人 block 哂
Originally posted by d228216 at 2008-4-25 21:21:

奶咗毒, 比人 block 哂
真係咁大單我有用internet security都中招
d佬...有冇方法救救我啊
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-25 09:27 PM:

真係咁大單我有用internet security都中招
d佬...有冇方法救救我啊
重裝啦
Originally posted by d228216 at 2008-4-25 21:41:

重裝啦
咁我部腦d野米全部冇晒
唔該晒d佬幫手,搞左幾日足之搞好喇
原來唔知邊個多手選擇左"啟用協力廠商瀏覽器延伸",所以搞到上唔到網
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-25 10:01 PM:
唔該晒d佬幫手,搞左幾日足之搞好喇
原來唔知邊個多手選擇左"啟用協力廠商瀏覽器延伸",所以搞到上唔到網
夠哂毒
Originally posted by d228216 at 2008-4-25 22:12:

夠哂毒
原來我老婆搞鬼,真係最毒婦人心
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 電腦區 » ~請大家救一救我~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。