<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 13:53:
  J( Y! o" P; ~: m$ r' a1 s* j2 u' M% [* }
又好!
2 E5 h+ c0 r4 o. u3 _8 q: W% E/ j% D  s# n9 l# [: E
一樣咁擔心......
  {3 I* B# Q. f0 T8 w8 F* [: j你又唔係佢老豆,點解要擔心?
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-4-28 01:53 PM:; e+ }( K9 b; G7 d# m

2 m: O1 h* ~' k/ F$ Q又好!* e3 k  ^, h5 p; t" T" i
  h! V  v4 `. z% \" q5 ]* h) y
一樣咁擔心......
0 k( R, T# J: P, t, i/ o! N, O9 P" B
不過今年CE都算好彩,好多都係吹水題,% E$ ^! L6 \; c0 {* m2 w
只要平時肯去睇下本書,基本上都吹得到,
' t0 M+ {4 E5 A" v4 E$ u起碼答到個point....
* H# x$ i: }! {0 [6 a% r
我呢段嘅意思係話今次CE唔算難,
5 O2 n$ w: k) W, T  j6 u2 K) @只要平時肯去溫下書,就算唔熟都好,' b. r' Q8 N& d+ l
都會答到point....都會攞到分....
5 @3 q. F; {0 k. o0 P
! {8 u5 U9 Y+ r+ Y' z7 X3 N6 G仲有一點,你擔心d咩呢
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 13:55:
, @3 G1 Z7 h! a; o
& d; ]0 Q8 D  Y' x' E+ ]& v& b你又唔係佢老豆,點解要擔心?
' C4 ]% v! v; p5 E/ X! _
大吉利是咩?咁咒我!
- z6 {! ~( v! n% s( Q) y如果係,我一定大義滅親。
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:54:
7 Q. h6 ]/ A8 F8 z9 Y( ?$ k2 ^$ m講得好...6 N8 g8 s% W6 S0 ?$ E$ q% ^: u
我開得topic..就預左有人...
8 ~, m3 _. v& C$ }! s# W
尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
大吉利是咩?
+ @4 X5 h) A% [5 {: L  H% }) g4 ^如果你兩個其中一個係我老豆,我死左佢好過
Originally posted by jen01 at 2008-4-28 13:57:
' L5 l$ D1 V  ?( X- p' X( N' A# Y2 N! l1 t8 p% I
, Y: f) y/ I8 k
不過今年CE都算好彩,...
+ W4 O- ?1 l& T1 F剩係依家你都吾中point啦,我就係擔心你答吾到point。
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:58 PM:) `( X, X* x1 K1 m( a/ W; G# z

2 d/ L( s1 M7 b/ p$ t尋日贏咗馬,夜總會又冇咁早開,咪嚟逗你玩吓囉,咁都詐形?
/ j; W5 p$ Z  j( t% H. ?. O  i
4 H2 B  h( ]' }我就睇下你幾時輸番
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~3 e* [" f8 q* H, o0 b1 ~- g/ m+ V

9 x$ j" s" _& x/ X, T$ z( `/ F巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?0 m) p! \7 B" v
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
Originally posted by 打狗棒 at 2008-4-28 01:25 PM:
+ L, E+ z+ j7 y/ m" ?1 x* X9 s今科狀元, 捨閣下其誰?
  \6 z0 ^3 \5 b( [. ~6 o
7 X5 Z4 z- L, ?! O" ?5 X
唔計你前面講嗰d廢話,
/ P- ?7 Q3 `% \: h, u% \' f就你9個字黎講,
5 m$ W8 F* I: a/ U希望承你貴言啦 !!!
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-28 02:02 PM:6 e) O# A4 `6 r- M
聽講吹口版係唔比講粗口咖啵~
' ~" D0 [7 y/ F. w+ `3 o! a$ d8 B  [( w' U) p5 }4 f! k9 u, A
巡察自己神都同你講過....你唔係咁快唔記得呀?
% |# c+ l- C" W$ q1 D3 f, a0 `: jhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=180013&fpage=1
2 f2 Q( L, k2 t3 _' e1 X+ W) z
( G- c( T" D( F9 f! k
版主大人....邊度粗口呢 ??3 [9 Z8 Z2 g" e
請你指出,我去改番佢.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » (CE)大家考世史考成點呀 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。