<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳巧文控訴《蘋果》盜相侵權
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-5 12:28:2 m9 [; J6 ~4 W8 O' j
醜陋的香港人
# U5 f: f  D, y果日動粗的有好多唔係香港人!!!
呢 d 咪叫, 有書唔讀, 教壞細路!
Originally posted by harry_cfc at 2008-5-5 14:39:
3 L1 [, b9 q1 F0 s5 H) e, ^6 T9 O呢 d 咪叫, 有書唔讀, 教壞細路!
7 K1 ?) t+ l4 G- D' D- ~
人地讀到大學, 點叫有書唔讀?
5 J% M8 R3 p' w" k  |' t而且佢教壞邊個細路?
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-5 14:22:
% F4 Z( D" y3 L# u" E  Z) n6 v2 w" {& v. v3 G
果日動粗的有好多唔係香港人!!!
# d9 q/ H% r( z  i9 F0 i
應該係呢d貨色
) k! W* f2 P: L% ehttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2659160
0 ^& \6 P+ f7 H3 d: J
. p" i) _5 J' i
Originally posted by 打狗棒 at 2008-5-5 15:05:
* g' G' l9 ^( i. k( M5 ?) ?. I% n0 p& G0 w/ S! N* Y
人地讀到大學, 點叫有書唔讀?; ]. w! V$ y/ {: N1 G
而且佢教壞邊個細路?
, p& S5 K5 k8 l3 t5 J8 i
嗱!呢D咪醜陋的香港人囉,人up佢又up.2 }! F! e5 t) n; Z# C8 z% J" U

" d4 x  k. }/ f) R% B" j; w[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-5-5 at 06:05 PM ]
Originally posted by harry_cfc at 2008-5-5 02:39 PM:9 I8 Y, M# E0 E: v
呢 d 咪叫, 有書唔讀, 教壞細路!
6 z+ ~9 Y/ f6 b+ v人地讀港大
9 p) f2 c7 j/ b/ d點都唔算叫有書唔讀ar+ Z- o1 E. c5 v1 \; [
係唔係教壞細路我就唔敢講
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 陳巧文控訴《蘋果》盜相侵權

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。