<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:47 PM:' Q' Y$ [$ ^, O# u9 s* U1 A- ]

0 x8 y5 s9 |1 s5 V. d% k我絕對冇話你粗礦wo
! H( h0 }% Q) d( ~2 F唔好俾我冷淡既用詞呃到,其實我內裡好友善嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:49 PM:
" Y# M+ p9 n6 ^. F0 i2 h2 Y# b! P" O- e+ O
唔好俾我自由神既ac呃到,其實我內裡係大邪神黎嫁
- s6 L: v  _# B, D% T3 [# s
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:50 PM:, i! Y0 \) @6 c1 I3 H+ v
8 o& C+ k' r' L+ N: P
; [8 @4 R8 b$ W3 V講講下,唔見左可米.......~_~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:56 PM:$ k  q" Y/ I$ @8 V. ?4 a) M- Y
) w' `% {+ D" z1 @6 j- D, [& N
講講下,唔見左可米.......~_~
1 ^! o' {( a; E; |5 C" V比某神邪到嚇走左9 u1 g7 C* m5 ~3 W2 f4 X* L* o
( n8 o8 c% j$ J( M
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181949&page=1#
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 10:29 PM:, I, J( N' ]" c5 |( z8 z
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
& R) o1 g* X( D$ `咩事呀大哥
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 22:29:
6 p+ P1 E* z/ q1 C偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
1 b+ _+ K" D' D# F2 D9 B( h3 f* z, K2 X4 n" k: [0 R
咩事呀大姐 快 d 回魂啦
可米...你好
Originally posted by 自由神 at  10:32 PM:
# o% t$ `# T7 \& k: r3 X" Z* h2 y( y; g) v/ C
咩事呀大哥
& \8 F8 B2 P& w% ^# i
  [* m: P9 l4 N1 O2 L9 U
10楼滴问题你懂吗?
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 21:48:
* R  S! m( O8 I  V$ a4 P' S
, a. ~# c% ~- K, z9 c5 R; p* l' y- B% O
* w' D. U" D$ _$ s9 q: @4 _真奇怪?为什麽这里滴人都叫偶作pl...
3 W, ^* k1 l' W# t: L9 F& D9 Y
是仁兄,人兄是類似人妻的詞語嗦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。