<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮
返回列表 回復 發帖
有得入大皇皇宮更係
; C  c2 i% h; x2 n8 q! ?+ V呢個機會幾多人想都想唔到
thx you share
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 06:16 PM:
5 c3 p2 U' \) ^2 w呢個標題真係出得好,呻吓先~+ {. B; \3 x1 b6 y2 f  `% ^
...
  S. J8 A+ L3 \  U9 Z# x
! ?6 U$ h, s7 V5 |  G1 `- ~精彩, 精彩
  R/ M6 T0 [7 Y: N* q8 B# F* L, J0 T+ s8 X1 \. I3 s% L( r
大皇你又係低死既
. D/ M2 Q! G6 f$ W" U- {有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb 9 W0 o% X( d4 b; O( s, O7 R! @$ ^
. y$ U( H: b6 R7 `8 L
今次重唔捉蟲
, \, U, F% n2 n( \* ~
8 ]! {+ ~9 {9 J8 f) D' w4 J- I* Y[ Last edited by clkgtr on 2008-6-29 at 06:47 PM ]
仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!2 b, v) }1 f) W4 N8 E0 w
5 _6 M0 ?" z' |: s' c" v" }3 B- \
佩服佩服
Originally posted by 浪子 at 2008-6-29 18:36:0 g. V/ u5 y  K+ x  O4 r, M
有得入大皇皇宮更係
5 s0 I; S) h3 v: @1 j" n呢個機會幾多人想都想唔到
% y& @0 K8 u2 O1 C- L" w9 B

! h$ a* h4 L" H. Y. h
, @  q& |8 t) H# M7 a8 F& q唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
  U7 g8 X  D6 W5 H0 ?小弟瞓橋底嘛~
Originally posted by clkgtr at 2008-6-29 18:44:
$ o! L, m* M& {9 B/ o# q精彩, 精彩 ) d1 Q) @: R9 W) s7 t- b- D
' K% r  I: g6 \0 _4 z
大皇你又係低死既 : l0 u; x6 n; W( ~  }6 d% e
有網上痕100Mb 你唔用, 走去用 豈有此理 100Mb
" V. H+ W+ f2 B' q% [) X9 E2 N. f" ?2 A' P/ |# k: j8 F. H5 R4 X$ T
今次重唔捉蟲
" \+ h9 o2 Z2 e& _( ?: C* K' D( g
" I  ~" u/ ], z% I# ]/ ]/ l
4 m9 [1 {8 @% N; Y# X/ J  S
精鬼精馬咩 今次真係多得我母親大人唔少~7 o. |2 i$ Y  _7 R& b
依家我都仲係用網上痕100Mb 咖, 用慣左喇, 我都無插個豈有此理寬貧嚟用~win:9 p- Q7 O2 p4 Q1 X+ p& R5 z+ @* j
(得我個母親大人用緊, 等佢一路上網一路豈有此理咯~)
Originally posted by wcchan886 at 2008-6-29 18:58:
' Y' w% I$ }7 p; X7 N1 G仲要呀職員B 同 職員C 當時un un 腳飲緊嘢嘆緊按摩櫈望住個海!( Y4 J- {2 W& t$ R* ?$ d+ `
* x) I$ X5 ?4 O$ K5 g
佩服佩服
. q0 a3 V+ h3 C7 K1 h$ E! T2 T
" E3 g2 z# c; f

* \; q! A* T" n& \7 m嗰吓真係火都嚟埋, 好似請佢上嚟歎咁!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-29 07:05 PM:  ~9 h9 B& ]' v* p* r+ W  X
! X: q2 ]- `8 O

* m! [( `5 A1 A& O/ D/ y" }
0 Q& {- Q+ ^* j唔係呀, 係小弟父母親嘅新竇咋~
3 x' U/ g$ ?2 Z0 Y小弟瞓橋底嘛~
+ O; B; A$ \: ]1 I又唔早D同我講
$ A1 e" R7 O, M裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6

IMG_0040 copy.jpg

IMG_0040 copy.jpg (151 KB)
800 x 459 PIXEL下載

Originally posted by d228216 at 2008-6-29 19:13:
/ Y: O; [% E( P( f3 O  ]' w' J
7 f/ b- e$ D0 Q) s又唔早D同我講
' F& y5 F8 D) X' d" k& ^2 H裝之前準備個 Giga Hubs 同一部 有Giga-Lan 既destop, 接通後叫佢地走, 用毛線上, 室內奶線野揾專人再搞 室內用cat5E以上既線就夠, 免第時煩就一鑊過用 cat6
# n, {# s# T8 N9 x+ x: q4 C0 o

+ L! t3 D6 C( B3 Y0 a+ e! Q: \9 F$ z1 ?  v! W' ?( \
我都唔知,我個母親大人叫人裝上埋門見出事先叫我咋陰公~
$ a9 M6 w' Q" l/ H( A( \. ~依家搞掂晒喇,呀損友三號做開電訊嘢都識d 皮毛,整好晒咖喇~. {& i4 t0 z, m& K
不過我物又係用網上痕喺屋企上網,出街用流動寬頻~ 都無分別嘅~
>>>柯士甸道西小屋苑內一個小單位, 6間房..
; O4 t9 ?' N; T5 d$ W% A小弟平民屋村大單位, 3房兩巨廳...冇IMS 100mb, 得8mb, 太慢荒廢咗條線幾年, 但冇cut線月費照比4 o* R: Q0 A  U# A% z! v- z
. n2 C& I3 t6 m% _- K
>>>今次仲要跟多個靚妹! 仲要懶甜咁對我講:hello~
) a' L! h/ X' ?5 S& @2 q* H3 K; D- w5 U個靚妹係味送比大皇享用嫁, 用咗香江歡貧咁耐, 次次上梨都係痳甩仔
: H7 x9 F& j1 |' w# Y
6 a9 f) [# e- i( y; |>>>仲要個靚妹好似好唔滿意咁扁晒嘴走,真係想打巴佢!& [- K) b2 G0 r
得唔到大皇竉幸又要離開西郊別宛, 梗扁晒啦

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 今次唔慌喜有此禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。