<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇嬲到打女人?
返回列表 回復 發帖
原帖由 jen01二世 於 2008-12-29 11:02 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif# ?- Y8 m4 ?; a5 F& ?2 `, n
如果唔係太過火,我都唔會理佢,
8 @6 p6 \+ ?! e" I$ ?  i- t$ m% j調頭走唔同佢嘈就係我嘅做法 !!!
+ H# ]2 Z! [! G& P9 v, j' U- j0 {' G$ K1 V2 z
但如果個女仔真係郁手打我,7 ^, i( A: |0 P/ e+ J+ Y
我最多都係用力推開佢 !!! 但唔會打佢 !!
, s! n7 ^; V# M  W& D6 U! G

, \$ W4 G* P4 \" Q% J2 P5 O用力推佢車??
   ∧_∧
  ( ´Д` )  /"lヽ
   /´   ( ,人)
(  ) ゚  ゚|  |    
    \ \__, |  ⊂llll
        \_つ  ⊂llll
      (  ノ  ノ
       |  (__人_) \
      |   |        \    \無事看海
原帖由 -仔仔仔- 於 2008-12-29 06:51 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif) O: n6 ?  w( I' X5 p+ M3 a
anyway,打女人就絕對唔要得
4 O+ P0 j6 \, Z8 q( l3 g& f

0 t* j; [2 f' {6 c( t- G6 H. B  iX 2
原帖由 ronin0587 於 2008-12-29 08:26 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
4 s0 S) C" n/ l% D0 \1 M, a8 M( b6 B, k" j$ n; X: A6 X
0 N5 n$ V) Y. V! z* [: [
莫非打你呢個男人就可以?(並非挑戰閣下)
0 k' Z9 J; s9 @" |( }打 - 始終不能解決問題$ I2 ?4 v1 C  [, m4 ^! L
姑勿論男打女; 男打男; 女打女; 女打男, 男打仔; 女打仔
& x) ~* p9 m5 W: ?0 U, P! X, |何不將問題打開, 逐個拆, 坦誠相對 ...
6 G% C) w( Q, w4 h9 [
) s( H: g8 g' Z. u" _你個理論又冇錯喎
原帖由 -仔仔仔- 於 2008-12-29 06:51 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif( g/ p4 d$ i! h! s5 m2 ?3 R. S9 O9 G
anyway,打女人就絕對唔要得
5 {+ \  n' n. F) S6 p7 e1 h% @1 X9 h8 a  K8 V
同意~就算女人出手先,都唔可以還手,正所謂"打者愛也"嘛
   ∧_∧
  ( ´Д` )  /"lヽ
   /´   ( ,人)
(  ) ゚  ゚|  |    
    \ \__, |  ⊂llll
        \_つ  ⊂llll
      (  ノ  ノ
       |  (__人_) \
      |   |        \    \無事看海
笨人出手,何況對手係女人
惹我的話....我不會打她....只是我的報復方法比打更惡毒而已....
諗都唔好諗呀。。。$ A4 ~- n3 ]7 m" |  t# _6 K# h* a
衣家。。。女權當道。。。
: T6 ]$ p! j+ M: w/ w8 e屈屈下。。。
+ \! Z  d& _" ~5 c! a真系 分分鐘  監都有得你坐。。。
曾經嬲到想打, 但因為男人不能打女人的大男人思想,
" N1 j, G* d* |5 B7 G/ |* c8 x所以最後都忍住, 嗗聲吞咗算數
原帖由 kingsun2433 於 2008-12-30 12:03 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
  x) k" w3 Z3 V' |- o2 h7 ]+ Q
. g$ e  {" x$ I8 }- u; x) E1 t. w0 G) j4 F1 U
用力推佢車??
3 _+ }2 N2 v* P8 J( {$ `+ R

7 i3 o6 S$ g: q7 ~' a我係板主實加你分
. |  B9 \. r+ z% }& c2 h. k; k3 [5 A! R4 ^3 `+ ]. g
講返正題,
2 n8 w" }& v; \+ {* G7 `/ M! ?如果係醜女郁我, 我會捉住佢, 然後鬧到佢飛起.
6 z# m3 j# Q, f6 m, m- G6 o如果係索女郁我, 我會捉左佢, 然後小到佢飛起.
無a.... 男人打女人都唔應該!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇嬲到打女人?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。