<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 比差佬捉過馬路
返回列表 回復 發帖
奇怪. g! ~, `! I$ V5 j. a: ]. O) ~

* T3 d. C# a, I6 M& E多數交警係馬路 醒水都知唔好亂過馬路啦 怎可能咁都照行 % B) Q1 g: C& f
( \7 E5 B3 t8 M! @! ?& o$ X, U
一般差人係唔會捉過路的人喎
原帖由 benny1219 於 2009-2-4 09:33 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif6 J; H4 i6 v- S1 ?$ W0 I
奇怪- ]% j9 j* E4 L( Z* _

: X; ?' Q$ Q# {多數交警係馬路 醒水都知唔好亂過馬路啦 怎可能咁都照行
9 d. k- [  n% B6 r0 a0 e4 l2 Q1 ]2 \! F4 b  o$ B
一般差人係唔會捉過路的人喎
) S$ N: i3 P" P  K5 E& B, a3 Y
你以為啦2 }; E1 W! i2 b$ S2 D- _7 V
唔係交警都會捉嫁
0 q  S. c, x) a0 X+ b4 {睇佢會唔會咁做嫁姐
% m* x3 ]$ X- _& b$ n  j7 S我上次就係比一般警察捉

評分次數

原帖由 easonwing 於 2009-2-4 08:05 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif& P+ d$ l4 k$ |
我試過話罰300,之後可以上數,罰左150
2 ?- p# ?% M: E
真的嗎?
( P5 Y" ~7 S3 P# R5 j  r
* j) d6 O7 |4 U& G" T, C唉 ... 我冇喎!
上庭個陣講返你呀媽既情況,應該有得求情,( r- B" z. H4 g& R
就算要俾都可能唔使俾咁多,
5 F+ L/ k3 u* z3 n  [% x不過又要等日子上庭,1 i; ~) b( w, x& o
好鬼麻煩

評分次數

原帖由 kkkjohnny 於 2009-2-4 11:55 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
8 Q9 C  B! h) O, G' J4 u) `- b上庭個陣講返你呀媽既情況,應該有得求情,
0 x! S" X4 D" l6 g5 y) D; w" z就算要俾都可能唔使俾咁多,
+ A" _/ P& Z' E: b+ H& ]不過又要等日子上庭,  ~; I/ s* d7 x  M  `. c
好鬼麻煩
* s' ?; I; q; q& K+ `1 P+ V
大約幾耐嫁; i6 w' n* s* t( ^2 g) H# T. u
佢係咪會打返屋企搵我啊媽講幾時上庭?7 T) v% x! k1 Y- O$ W. a2 I
大約會係邊到上?9 [* L. E6 z+ x( M9 I6 X
可能我要陪啊媽去
( X1 \6 y2 @2 t7 t" w
* q( b* N9 w& F! o; e
8 Y/ f- M% p: a@_@另外發現樣野5 g3 b3 C# z5 S
我擔心啊媽先問一問  竟然+分
原帖由 17317328 於 2009-2-5 12:01 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif9 R1 F* c' h- w7 _0 e* a( ]

: F) Y# ]" i4 T/ k大約幾耐嫁! Y: {7 S# F' |9 ]
佢係咪會打返屋企搵我啊媽講幾時上庭?
4 ]1 ^3 Q; f+ C' ]大約會係邊到上?: w( A7 a( l+ N, M6 H$ J( v: m
可能我要陪啊媽去: M$ y2 M) ]* v7 I) D: P
+ w0 |, Q* ?; i0 D5 C

0 V0 C& x- e8 I8 [@_@另外發現樣野
% W" `5 g, N6 T9 S我擔心啊媽先問一問  竟然+分
# N1 M* O& @; }' W3 U  b
' H: c) `1 @- \4 P$ o7 L應該就會寄信去你屋企話比你阿媽知道,幾時上庭/ k0 A/ I% x+ ]1 S

$ A- X: Z4 v* @' l$ J你阿媽係邊區出事,咪就係邊區上庭囉(呢一個,我唔敢太肯定)

評分次數

應該會send 封信去你屋企,你可以書面認罪,咁可以唔上庭,你有咩想講ge,封信有個位比你寫埋。跟住過多陣,就會有封信比你話你知要比幾多錢,照去番交就ok,我啊媽果次好似比左$300定$750

評分次數

近排政府好窮啊, 係咁響路邊捉人亂過馬路,
( m9 F- F: j) |0 q/ M, E/ Y- _我d fd同我講過, 搞到而家唔敢貪快過馬路.

評分次數

原帖由 ohbaby 於 2009-2-5 01:22 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif% N2 X, W( J* _  H
近排政府好窮啊, 係咁響路邊捉人亂過馬路,/ w" \0 C9 c9 O2 v
我d fd同我講過, 搞到而家唔敢貪快過馬路.
% K3 J1 y& I, K& G5 @" b

3 a* s3 s$ Y: Q! z可能係多意外發生~所以先做下野掛....多數都係咁GA LA~
學9哥所講,亂過馬路,輕則罰款了事,重則橫屍街頭.......

評分次數

• clkgtr

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 比差佬捉過馬路

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。