<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲加好型
返回列表 回復 發帖
根本成場波既判決一D都唔公正,呢件事便是最佳證據,如果咁就要被判出場,我敢講Man U head Coach費格遜一定會系第一個
原帖由 Rated-R 於 2009-8-31 08:15 PM 發表
根本成場波既判決一D都唔公正,呢件事便是最佳證據,如果咁就要被判出場,我敢講Man U head Coach費格遜一定會系第一個
can you explain why "費格遜一定會系第一個"?
原帖由 germ 於 2009-8-31 09:27 PM 發表

can you explain why "費格遜一定會系第一個"?
不滿判決踢野+破口大罵次數費格遜認第二冇人敢認第一la
又一經典埸面,睇直播果陣真係好搞笑
原帖由 Rated-R 於 2009-8-31 09:33 PM 發表

不滿判決踢野+破口大罵次數費格遜認第二冇人敢認第一la
同意呀
一不滿
就同第4球證講埋d f字頭既粗口
又唔見有人要佢出場
原帖由 steven999 於 2009-9-4 07:02 PM 發表

同意呀
一不滿
又唔見有人要佢出場
雲加單野唔係衰鬧球證, 係佢知道係詐糊, 兜野踢落個水樽度....

佢仲咁解釋:

"I just kicked a bottle of water. I did it because I was disappointed, not because I thought it wasn't offside," said Wenger, who was sent off deep in injury time.

"The fourth official called the referee over and he sent me off. I don't know what to say. I didn't even know where to go.

"I didn't know you were not allowed to kick a water bottle, although it was a good kick."

講真, 雲加真係型過費sir, 人踢佢踢, 佢一踢差d踢盲碧咸.....
原帖由 steven999 於 2009-9-4 07:02 PM 發表

同意呀
一不滿
又唔見有人要佢出場
其實件事,我覺得個重點係......
兩個領隊都鬧球証黎計....雲加係犠牲嗰個...又話佢踼樽又誠.....ok,當佢唔好彩!
問題係跟住發生嗰樣嘢,你都罰咗人出場,雲加係有唔好面口,係有不滿(甘既情況要搵到有人一點不滿都冇既比較難!),但佢係上咗觀眾席....個球證當時唔俾雲加响觀眾席,跟住雲加做出一個世紀post.......
甘個球證又係乜理由呢??最直接既係,佢濫用咗自己既權力,佢自己條氣唔順,所以做出"我係唔俾你响樹呀,吹咩?!"
ok,返轉頭睇返一樣嘢..."sir"當晚冇踼樽(好似)...但佢冇鬧球證??咪講笑啦,佢輸緊一球時,我眼見都不下於兩個佢鬧球證既鏡頭!!甘係唔係雲加個樽就要出場之餘仲要俾人小三小四?
我既interpret就係...俾面派對囉...响人哋既主場仲要對住個"sir"....咪俾個下馬威你囉!!
未必係,我估既啫(有人好敏感o架!!)...唔係話個個球證都係甘,只係我覺得當晚嗰個係!
曼聯哩幾季都開得麻麻...但我睇到既係,佢哋追上黎既幾場多多少少都俾我見到哩啲嘢,有十二碼(有正路有唔正路啦!),有明明俾人入咗判冇入(有一年對熱刺,caroll响個籠執返個波出黎都可以話冇入)....好多類似既嘢......可能我特別留意曼聯既哩啲嘢啦....可能其他隊都有但我比較少留意(哈,免得敏感!)
哈....."爵士特權".....睇都未睇晒人講乜......
討論吓啫!!
誤會黎啫,誤會黎啫......(唔好意思,我飲緊益力多!)
呀!!! 太遲啦~
條片俾人delete左, 睇唔到啦~
youtube video got removed, was there another link
1# kit132
呢個場面幾搞笑.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 雲加好型

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。