<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
0 y) f8 n/ G: e+ A咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
  b# V: {3 ~4 R4 _/ Y9 _0 X  j
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...6 i1 \4 T& \& I
見你咁可憐,做乜仲要打你?
  s* {  B: l& {
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...' N5 {; R+ L, v# l* @' ?
見你咁可憐,做乜仲要打你?1 r" f- z7 p% Q1 o+ R7 h4 ~% ?1 r$ F
infjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
! I$ a% O1 ^  x) i+ V4 j# ]) w' |$ b! N銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
1 M/ D, V; Z" G: t/ h9 C
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
2 R4 a/ w/ x  Le_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
  A& R1 K7 T4 s& @) o4 u
" u7 ^) A5 j% h* e7 k  \$ ?唔好教壞細路,係銀樣...
$ Q" k5 Q2 g9 [) ~& u5 \8 F2 V: D諗樣快D去釀酒
4 A% S5 ?& m8 G1 K- r
9 o; f' a3 D4 X+ o1 _) b唔好教壞細路,係銀樣...
  c6 m- U4 _, {0 v( C諗樣快D去釀酒
& t% k6 e5 S8 R. y1 H4 Linfjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
1 G: X7 g0 F( ?8 P6 Z1 G4 A
打人係唔岩 , 但F人岩咩???# M7 g/ ]# P6 s0 `* j
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
' U. R2 [9 t# Q2 X
打人係唔岩 , 但F人岩咩???& t7 S0 e9 r8 l4 h7 R% D% V) g) Q
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
2 k: p/ m' v) e3 S' n! g1 u) Ne_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
! ]3 E3 y7 T8 M/ ^3 Q, B6 f) c; s% c8 J6 t+ ^( `
邏輯有問題...
% G3 u# n2 S8 I1 K0 m: Q人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,5 u% l  h+ }. Q9 v8 j
做乜郁手打人?5 a+ w, b# O5 P9 R3 j$ @! Y3 y$ {4 i9 W% S
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
3 F+ I/ D6 W4 b  s3 ^+ S' g1 {$ C% @9 @7 f* K6 H
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱," c; _  r% `+ r0 Y* x5 ]8 R" j, l$ t5 I
大打出手,雙方都有唔啱!
  \; M! R( l( w8 e/ Q) `2 W- k3 ^
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,! z8 r( J5 b1 X$ j5 q
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
5 |) ]3 p$ n% ?6 I! m/ e
1 O! e6 z* b. d0 A邏輯有問題...
  P" d" `' C" C人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
' W% l0 k7 ]& R; j+ N' |做乜郁手打人?
( v( C& U: P& F只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
; Z( n- e. F  h: f# Y# S' {  K/ V
5 X, H  f4 j- V由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
% ^% P4 }8 X( l. |0 I! [/ O大打出手,雙方都有唔啱!
8 N" |# D! K; u! ?' f4 \* k0 B$ J1 F9 [5 P2 e  x6 i' [
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...9 D+ ?$ L: ]. T" M6 n
infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...' x- V4 ~1 c6 v- E
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
  K7 {8 {/ J# m, f+ F' M* r
. v+ n+ _5 N! j3 |, |3 T; C; P; y3 Q8 v2 Z% D! q
2 l7 |% }; R; g  X4 N: h% `
唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。- @8 \7 y+ C  }4 i9 q
camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
' d+ C2 j' A& k9 d0 {. G+ U* z
又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。