<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?
返回列表 回復 發帖
# E5 k* |7 t) }( r. q, ~4 V
0 m6 y* P$ M( Y' m: m6 m
thanks for correct me.6 G. g! t: S' n( O% s8 U
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:14 AM
  q% U0 l3 d- C1 A6 h* ]1 K
/ V$ y7 i; v3 D8 i' U
You are very welcome.6 i' l/ z& }3 w! A4 B( `
/ K% |6 S) e2 A; k
其實你英文唔差﹐ 加倍努力你會寫得很好。2 s; H/ o" T# d8 `5 n: j& X

8 n: t$ ~, D6 C% FAdd oil ! =)
0 X# ^3 }  E6 W6 w4 T' F
3 G3 w8 m& W& ?9 e! T4 [
係你男朋友話我聽。( m9 @8 L: M5 a

5 q2 R% ?/ K2 |5 jBy the way, it's "HOW DO YOU KNOW" , not "WHY DO YOU KNOW"
, F! H. `# K2 o0 a( _/ PBabafett 發表於 2009-12-17 12:06 AM
* n0 G; {7 v: E* U" P' T
- T# A4 q. I7 T& L. Q男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
% M3 R/ t6 C# P8 n" D, i# J如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
2 r0 X! Z5 {) B- p& N: R
) o# Q+ W/ l4 t5 t0 N
男朋友? 你想話我係同性戀者定係想話我係雙性戀者?
4 p8 O5 ~) w5 s6 H如果你認為話我係同性戀或相性戀 係 可以侮辱我的話........0 j" A* \/ i! k; N6 j( j) D9 x
hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:20 AM
4 Z# C# J5 {8 }& U3 s0 H& F1 c6 d7 p6 B0 c" Z& @) c, t7 L
我話男性朋友。
13# Babafett
6 s4 }+ h: d$ Q% j& P# }- a" D( G+ ~0 i/ x$ A+ F
我邊個男性月朋友玩過我jj????????6 X7 V$ p/ p3 M( \1 v8 g( D
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?6 {; I0 \$ z; s; v; G
我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
9 Z  c9 T% N" R& w+ {' Y) J3 D
+ R  M1 W5 Q% G& e你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....
" H6 F  H$ V) |! g8 f唔係我叫版主黎同我做主
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
佢好鬼冇禮貌架,米理佢啦3 i4 q$ N( L4 u$ V! g$ o
勇勇 發表於 2009-12-17 12:13 AM
, [% E- T. v+ T: |  p& F% R3 J2 A1 |6 M
8 S9 f7 O  i8 [9 |2 a) W
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
一 定 會 成 功 。
13# Babafett  ; y# L( U6 u7 i9 E2 z
2 \  F% m5 ]: ]9 v
我邊個男性月朋友玩過我jj????????% r; u% G! j+ X3 K
我又幾時俾條jj 我 d 男性朋友玩呀?
4 j9 I+ A2 D6 X! @9 x我如果鍾意俾jj我 d 男性朋友玩, 我係唔係男同性戀者呀?
( V; b& A* U8 `: ?, U6 C8 T& f8 R% k' j9 @( V$ i# ~
你唔好扮眼訓話要出差呀, 你講清楚先好off-line.....* e* }7 G* D+ l# ]* C! P# F/ B
唔係我叫版主 ...
7 y* Z% H/ z2 r! q# Jhamsubboy 發表於 2009-12-17 12:40 AM
哈哈~~好慘啊
) e9 U) }& V# S. d' {# e, V! H  F: f: K9 v
thank you! 其實阻住我 watch 巴塞, but 我要fix 左呢單野先.
$ X' P) Z, P* G$ ]hamsubboy 發表於 2009-12-17 12:44 AM
7 n$ x4 E) U& A& L2 W4 M; T
( }2 W8 n3 d) w" ?" N$ k0 Y& ^
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
- y  Y4 h. s1 Y4 B3 |: g
( T  n# ?- U" l' |1 s9 w4 [8 ?所以我話你同性戀都不算侮辱。
哈哈~~好慘啊. u; h' R8 J9 `: O" E
勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
9 G* N, B9 w; m

4 X0 @. Y+ i1 {/ d' V( I" m$ P  f唔夠你慘﹐ 流氓
哈哈~~好慘啊
4 v- C. I6 B* s+ Z- R2 n勇勇 發表於 2009-12-17 12:44 AM
5 V8 z3 u6 U4 w3 J勇勇 吾好玩人啦!記吾記得我呀?好撚鍾意講粗口既alan叔叔呀?
7 C; L5 F/ l8 n. H0 d, ~+ R  L3 H8 b  u! X$ M, f
其實在香港同性戀已被接受﹐ 你不用生氣
* x, d, N4 {* @. I6 B  J/ w- D: h7 @5 n- h
所以我話你同性戀都不算侮辱。
0 l" I& S. J8 m& {Babafett 發表於 2009-12-17 12:49 AM
$ V3 L7 t* P5 |. c3 U/ P2 }
" j/ v, J0 m* ]& x
你點解要話我係同性戀? 唔係侮辱我... 即係侮辱我老婆堂堂100%女人係男人?3 D# G1 Q( L' q/ W2 ?1 A0 k& {2 q
9 |1 k* e# |! ^: n  V
你講清楚呀!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 這個社會還有沒有饶恕別人的心 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。