<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
2 n4 K# j# A4 E) i8 w5 Q, b! U: ^  Z# G, g

6 S9 `' M' w) g9 H; v6 r5 u; E7 B都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。
6 }; A, F6 j- ~0 H& R0 i: b其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...
7 \' `" Z5 }  b9 ?  q' a; G衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
$ S4 u; K0 \* H+ d; W/ ~+ D0 l
* g# {+ X, m1 S. R; k
1 d5 }, i# l+ Q5 Y1 U
% w, ^, L3 r5 l7 x8 Y0 _7 w- @! a
因為未必係出自人口 。。。。。 ..., |% p5 P* ?* ^0 D1 @4 r
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-1-29 04:16 PM 編輯 ; ~) E5 }5 t$ x7 B$ k

+ c. N4 u8 x# Q2 j6 @
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低6 t$ q* m. c& m5 N
vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
$ d2 N* X+ }7 ?& O
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
2 ~$ a# P! Q! O$ b- e: t
理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...3 ]& N5 z( D  O/ I- S5 P; m9 Q7 h% B
goodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
+ i, E. ^! [4 f6 Z- Y3 E
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.' ]  h/ _* y: t- q4 t; Q+ ^
1 H+ c1 M2 e8 \1 G. T) w
1 ^5 d: {1 E2 j5 c
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look7 q- J4 d* t1 R9 Y* V. E& W3 G
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
1 x- ^, b! W+ \1 q% c
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
/ R; E* ~- |4 V0 I5 b1 ~
) m6 Z$ U8 O3 |. a& H1 a
' r7 L+ J+ n2 c" v' E關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look
! X5 c2 ?7 |: mhttp://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...# j$ [9 L' c( H1 u/ D5 k: g7 H$ x
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
0 m9 W6 a, x$ t2 u) a$ R# C  S  ?1 ?0 m' I% ]7 A

& S- U8 `  G( u5 Y0 d你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
4 A! w, O1 t+ s9 U  N8 R# c. B8 u) i2 C4 Q) _" ?
$ \5 k% `/ H) d- {
非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.( ?' h; y* S( E. x7 w1 E
3 C! g3 ?& B% f# s1 v+ C0 u

1 j) B2 ~- s8 ~: r/ X0 E關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look' l! l. e- H( Q
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...
! G1 P0 D! L5 V4 `* n7 Xvbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
$ j4 k) Q5 b# J# p, J# h收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
& A/ M/ S8 F5 p1 C$ G2 I, \" ?收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺( t( V9 V2 i- F! C. d/ F
goodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM

# a, T/ D' V) P: y7 @3 X  Y! F隨緣心自開,執着煩腦來
( H6 v, j6 \1 m) v/* H- E+ T" I- V
銘記於心6 \/ u* j3 K/ ]

.
.
6 T7 \( ~7 i! g. ]
隨緣心自開,執着煩腦來
2 C2 b, [# f( G. R! k0 t7 v/3 r* _2 X5 i2 ^9 n$ D5 K
銘記於心
: k/ V, J. a& Y
" x  [  I* n% v3 u( Zvbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
3 b$ Q8 G- `  G: l( ]% ^0 [咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
. o5 j% C% w# ~7 Q9 p
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!: g! H% ^- u, B$ K  N7 k
goodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。