<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖
返回列表 回復 發帖
睇醫生
諗太多野啦你!~- I* G6 o" a* ^. C7 q
自由神 發表於 2010-3-1 02:19 AM
可能是!但我知道唔關事!
9 f2 ]/ V3 M2 F+ R. Y! S
2 s3 H/ Q$ d) e1 D2 e) G: c
! u. X, _: s3 Y
勸你不要食太多 , 痛到頂唔順先好食 !!7 Y( q, o  n5 h) }
selena127 發表於 2010-3-1 08:56 AM
謝謝!我是好大痛到無法頂先食,但都唔得!終於食一些強勁葯先舒緩8成!
) w. p5 e( @; \  q/ c

( C3 h' B5 `5 g' |8 B; p' R6 E: T& [我屋企有跑步機.............  {) _* p; F5 B0 T6 ^+ U3 ~+ m  T4 Y
常在床 發表於 2010-3-1 10:37 AM
你屋企有都無用!難道你叫我到你家用嗎﹖頭痛跑步有用嗎?
睇醫生 ' s0 A& X! x" u8 h
魚佬 發表於 2010-3-1 10:49 AM
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……
睇左醫生啦!多謝關心!醫生話我條頸有點問題!可能是頸骨神經問題!需要進一步檢查……
" H( `) J0 f) A$ r- wgoodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
& Z; R# E) L1 |: `
+ q* i( y; x5 e/ M5 O0 v, O
, K) y5 @# P# w$ N6 E6 c0 Q- w6 o9 A$ E* L! o

7 ^+ m' V; x' @/ L; o聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛
... 不妨試試?
9 ]0 O4 L% u- a: n. Fgoodnicelady 發表於 2010-3-1 11:07 AM
7 L' E% |$ i: I% _係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
Hey~ Lovely how are you today ar~
: Q- N! t0 O) S, W- a
: r" a; Y8 |0 x# M2 A* I
; c2 K; C0 F6 r: z3 `, Z
4 g3 O' h6 R, p$ e' U
+ }; P6 E. q: O聽聞早上喝一大杯“暖開水“。。。 有助舒緩偏頭痛... 不妨試試?
+ Q4 V& [- m( K2 |vv1668vv 發表於 2010-3-1 09:13 PM
首先謝謝!我的頭痛不是這麼簡單可以舒緩及止痛的!我是痛得非常嚴重的!甚至普通的特效葯都無法止痛的!這是我多年的經驗!其實我都好感恩,有一個月無食特效葯!是我廿年來第一次咁長歷史無食特效葯!
* ?  y2 r7 `- r( R* |係聽埋 "醫神" D歌可能好快D TIM喎2 b! v  ^- h2 r, x
e_e 發表於 2010-3-1 09:15 PM
係就好咯!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我頭現在好大痛..點算﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。