<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年
返回列表 回復 發帖
" y2 o2 {' q0 N1 u8 K/ p: P

; t0 W0 q) F; a; z) n& j娛樂圈十對結婚九對離婚  . z4 O- ?: C- Q9 d5 Q5 H

0 d) K( i! r( P8 m8 `1 c& T1 z% ~睇下低B千樺又幾時  ) F2 P2 g: |% ~: D& g9 ]/ C
電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
& d% d) ^2 \( ^$ ~/ ^妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
7 u9 q" e' M2 y! l
妖 , 我最憎你E+憎人幸福嫌人苦命既人 , 鬼唔望你成世無老婆
. |7 \  H  V# x4 fe_e 發表於 2010-3-28 06:01 PM
/ H9 h# M. a8 U. c

, n+ @, a; N3 K梨甘毒丫   
禾係 ........ ....... 電梯男
: i$ D+ q9 s' W, g" I4 I5 T! z
9 t  }4 h7 E: R9 s0 N* b, h5 X梨甘毒丫   ! }% F- J" q& \* v% k
電梯男 發表於 2010-3-28 06:11 PM
& }  m7 \8 {8 ~0 w& S7 h咁可以有娘子架嘛
比人踢爆先焗住離者
; W2 }9 e. p* D3 j; S8 d( K( U* `' y阿嬌等甘耐先合組返
. ?% p. u; e, P老英仲唔逼佢離婚咩
# X% b8 H& E0 h! F一張紙d記者刀要隔幾年先知$ @- t1 Z4 K  N* t) n
唔比佢呢頭大搖大擺搞離婚
8 ^7 Y+ r" s% P: L8 z1 U/ K又偷偷摸摸係唔知邊到再結過1 l( U! \& B" M: l0 ^3 F
吹佢帳咩
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
估唔到佢地結咗婚咁耐...........
* X) X0 T/ R7 ?$ _
" K% R- [  s& f* @' t7 f! F娛樂圈十對結婚九對離婚  ' u( `! a6 \3 S3 ]: y
5 |1 D* E) z! K' v0 o/ Q. U
睇下低B千樺又幾時  
0 `2 j' f3 |- }" P8 ]- ~/ p+ f電梯男 發表於 2010-3-28 04:09 PM
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~
我都係咁話~娛樂圈經常有d咁既新聞嫁啦..都唔覺得有咩大不了~9 ]. ]3 g% o2 W2 p4 a
pp137pp 發表於 2010-3-29 12:26 AM
" M  y6 r8 L. Y% y8 n- J" ^+ R/ I! e7 x3 s1 R3 H' X
乾杯牙  
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!
  L$ V: d5 u9 u+ ~
4 b( a/ Z0 g8 S1 c0 \# ]6 @6 s' s個個刀係大話精
上次劉華被踢爆結婚,記者訪問阿Sa,佢當時重大大聲話︰「結緍一定會公開」!/ S# M3 r, _+ L3 t
. O! F9 n5 _$ X  H/ m7 g+ l7 w& _
個個刀係大話精 3 x2 b3 D% f+ n4 d" ]
電梯男 發表於 2010-3-29 02:09 PM
' b4 Q- s- ^6 p; W3 T7 N9 r  X你唔驚又出口咩???
% ?. `  K+ H3 m' _, z, ?$ Z; K6 @) T
你唔驚又出口咩???
6 [9 R% }# \& B1 _/ e. Te_e 發表於 2010-3-30 12:50 AM
* h/ A' G* X6 T0 a3 s  d" y
. |) e7 z3 p, {- I7 }( Q: r今日梁詠琪又講同一句說話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 鄭中基蔡卓妍承認已婚4年

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。