<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女
返回列表 回復 發帖
要封殺簽名會﹖但又不是封殺寫真書,換湯不換葯!有何作用!﹖做一半唔做一半,都不知所為﹖如認為色情產業或意識不良,反而應該要除了通過淫審處,還要續本書評審每一頁,看有無色情或意識不良成份,那才禁賣最好! ...
4 Q( w- e# ^2 i1 k: c$ ?goodnicelady 發表於 2010-7-4 01:22 PM
2 \6 y4 W4 B4 _# X, P姐姐 , 見你咁文藝 , 有套正戲想同你分享 ... "色破孽緣"
$ {' D, o! d  r9 [http://www.56.com/u15/v_NTE2ODU2NjA.html
( L- \" w! B4 E$ c2 E0 D/ e: X" `
姐姐 , 見你咁文藝 , 有套正戲想同你分享 ... "色破孽緣"- v; |( k3 O" t
http://www.56.com/u15/v_NTE2ODU2NjA.html
9 k( Z$ o* ?+ O, M  B+ V迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:26 PM
首先多謝!但得閒先睇!不過關於色情剛巧不是小妹的興趣!
/ G+ D& D& k# @- J
2 [7 p( Q5 }- r7 i
首先多謝!但得閒先睇!不過關於色情剛巧不是小妹的興趣!
$ b* k' f# K" A2 M, @" Hgoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:28 PM
% |; G  {; \* \2 n
不 , 這是一套 ... 類似 "色戒" 果D , 但果種(SEX)情度唔高 ,
. X. J1 a- O8 o" h% O; D$ w( U基本上佢避晒果D場面~~5 g& m5 a3 q& d. W1 c
係講一個女人懷疑自己老公外遇 , 就找個妓女去試佢 ...+ D4 k# y/ Y! Z. F" @: @% j2 w. E
結果出現意想不到的事~~(我岩岩睇左30MINS , 所我都未知)
4 s  K, L9 I: X2 s: o! b6 M6 @3 `; o
係,我覺得周秀娜拋胸露肉寫真好藝術!有冇問題??
( h3 I* {+ ~  v# _; a; `ps:我吾係佢fans,亦都吾係小朋友,只係覺得一個堂堂大男人用語言暴力去欺侮一個小姑娘,不平鳴姐!
, f$ `5 K8 t/ j. K周秀娜都有阿媽生架!( u% G+ B! z' j
你有冇睇過周秀娜寫真?咩 ...
& @( I) T4 w+ b  Walan3015chan 發表於 2010-7-4 01:13 PM
+ s1 S. c  m3 {- U5 a+ T$ `7 w9 n. w" u( p
咁你繼續覺得拋胸露肉係藝術
$ B- c1 l" e+ N" W, y
不 , 這是一套 ... 類似 "色戒" 果D , 但果種(SEX)情度唔高 ,
+ ^* D: u) M, p- D0 a. Q9 @8 U6 q8 m基本上佢避晒果D場面~~; c8 }( D, Z: e0 e( `1 z
係講一個女人懷疑自己老公外遇 , 就找個妓女去試佢 ...- u4 N1 r4 v( V- y
結果出現意想不到的事~~(我岩岩睇左30MINS , 所我都未知) ...
# U" \* X+ q) o% H3 t8 E迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:38 PM
好精彩喎!聽落幾吸引!等我得閒一定會睇!不會辜負你的一片好意!
; R6 k8 a6 ^5 |* T  ~5 Q4 n" l5 m
咁你繼續覺得拋胸露肉係藝術
: o8 n( I2 Q1 k! f/ Z! ?jojojojoj 發表於 2010-7-4 01:44 PM
+ H4 j" K3 R3 X: J. p其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~
你這番言論似乎有侮辱了她們啦!你認為用性去賺錢﹖你何以見得﹖親眼目睹﹖她們只不過是搔首弄姿吧!怎會搞到她們叫性工作者呢﹖
6 B: K7 i6 e6 f! @* K, i/ Ugoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:20 PM
" l# g& V3 D& _6 Y
. S9 @1 s/ j  t. n3 _* S( s似乎你已經認定左性工作者就只是賣身妓女, 我已經講左係廣義上唔係狹義上
% i( P0 C8 T) w
4 [1 S1 i) `9 F1 I9 U( t8 |之前都講左, #5, 唔係只係話"封殺簽名會", $ Z, ~/ E; @' ?/ e( j0 R% S% d5 T
你會唔會未睇清楚我所講,
3 _6 u9 f5 T% m) P# _1 y講多次寫真攬枕呢d野真係應該o係書展賣?
9 R3 K: j5 Q5 @3 |7 P$ s而家唔係唔比騰出空間給她們簽名會% B; W( @" f0 v8 G! R
但係咪要係書展做先搵到食? 係咪要拍段片通街比人扯爛衫先生存到?( E6 \5 E* P, r; p6 Z, Q6 E7 |0 a; h
我都只係覺得書展唔係一個適合既地方去賣呢d野, n+ w! Z9 W( @7 ?! j
更加唔係一個適合既地方去露佢地條事業線
( d9 x% M& e0 F  N5 x
其實先要睇藝術既定義 ... 有D人覺得AV都係~~
8 b: q* a9 O7 E迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 01:53 PM
, b. L& \5 H; o( W% F$ f) f2 g! n' ~$ ~1 e9 S& n
如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術
: b; x6 O5 \/ a; C; D" p2 h

# `1 _* D. d) |1 f8 X8 Y/ a如果拋胸露肉擘脾烏身都係藝術, 真係有d侮辱了藝術( |1 R% j: V9 J) `7 ~
jojojojoj 發表於 2010-7-4 02:01 PM
4 k6 i7 \$ z- R+ I
閣下好似仍是把 睇唔明=藝術 喎
8 f' Y1 J$ k. i; D) A  L閣下好似仍是把 睇唔明=藝術 喎
( x1 `: J: }2 E2 h迦樓羅女王 發表於 2010-7-4 02:04 PM
- b. |5 K0 H2 }5 L( {
/ e- J+ |0 u  H/ a2 w) c/ G我想似乎是有人把自己鍾意睇既野就叫做"藝術"就真
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 周秀娜是否妓女

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。