<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
7 Z$ L% E' |8 ]/ Z( b
$ w* j( ~+ H+ M0 C+ D  {' X
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
, Z# f' D- z$ d- I% p* O5 M7 fgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧
! o! n; f0 {5 i$ E: @. G昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
- _7 F8 |1 V" P/ p1 w一個一個的拉出去
% T: V5 U1 S$ K6 H, d8 e: G, f見到一個一個各自的家人,男朋友接機....% C+ A% d" K9 _( X3 o, o) L* t6 _
- w8 v( J  z& {/ c6 u5 a
心中既喜又空虛- b: U* E# Y' P6 {4 Z% c
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
9 E. a4 y/ t) P4 ?  s% t/ G% D空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
  N5 Q6 ?0 L, N" U7 k; T& ~6 j2 }, d3 w0 u' t! F% d
感情既失落?可能吧
1 L& S! X+ E' ]0 s- f0 r% g昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李
* \  [& {4 A1 }" \6 P* |- v一個一個的拉出去, E; `5 }# v% ^, c% W, \
見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
$ Y$ G6 I$ q7 l9 ?, Q* k; ~. T: ?7 j( u, z& E
心中既喜又空虛0 _/ O0 O! K/ o
喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~" ~7 G, H! K! i, s
空 ...# U" Z, v( O5 p& j, I6 `' @
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?# }. P$ n9 r- L2 C

0 f& |- h8 m/ y- ]  {9 B靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多
/ d5 s3 R- C8 S. W& z: Q5 I2 w你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~0 S" c) e$ C2 [# ?2 p
我明白的~我真心當你朋友,認真的~
- ]8 M+ ~& \6 s7 J) ?8 q但如果令你不方便~我絕對願意遷就~
4 E: s2 {1 Y  E& {0 ~# k- D! W. c+ ]" m不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
+ x. ~* @. d3 [4 i( J真心的~多謝你
...
# X& B' I* T/ A& r) z* dgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖6 _, v; B$ ^! n5 {
goodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎
/ X/ J8 ~- z+ ], @. k自由神 發表於 2010-7-11 03:29
& |- b4 T: U3 C3 o真奇!打左一堆字無左!
3 O* m7 x2 u8 y& H1 E
, [7 r% l$ H, g+ s3 ^, z: D空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?- u! I8 P9 v, S5 ^0 F
我相信你處理到!但感受有是必然的!
1 w. C" E( n: G9 ^/ c
: v$ @: l* y+ ^, {
( h5 P- Z$ y+ j' }9 {& T2 m( ^1 [/ O
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!
$ ^7 z! A' l* m9 f愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
6 Y; X1 ]0 `/ ^8 f1 Z* f; y1 ?, {2 u0 @5 S4 j/ h) P

2 d2 E4 [3 M3 {3 i: y
9 d( Y" F2 g, F/ U. I! K) T9 n9 Q/ [. H
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

5 l# I  n/ l6 s+ F回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!8 l! [; x; l0 B4 j2 S
. J& [5 x* ?# Q- K9 E
我明白的~我真心當你朋友,認真的~+ K6 B9 }/ ?1 K" `' {& v3 A# G2 Q
多謝你這個好朋友!
* K# r. _, O/ ]% k

9 {& ]8 w2 N# V但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不* ]3 f! Y' H, j/ `" h5 t! E0 y
不打緊呢!現在不會不方便!6 s# Y6 ?; b+ x% R4 ]: o: w

. B9 B5 m1 x+ I! l" r2 u* k不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~
  C( C0 O& Q; x5 d8 F/ ~* Q無勉強呢!我多謝你就真呢!
! x7 P# [( n- W% h# S
3 f7 d3 E8 m1 h9 j8 o) Y" x2 S& H$ K
真心的~多謝你 ( U4 I0 s  d1 C8 a; g
我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
, O7 V* T7 w1 ?! J( C累既不是身累,而是心累...) \1 h  R5 Z. G4 b6 n
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?+ E* T! J( U% {

$ L2 F/ I) d  ^1 u: z生老病死# }; t6 L% \! D8 H2 B
一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
( }; N9 _7 q/ e! }, p, X0 Q+ f$ J1 m/ O
生辰快樂自由四眼哥哥, love, k# e, x  x5 t! s' f, {& w$ ?8 ~
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既?
8 S3 c: U. x! s( C4 w* I4 l; ^點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~& u* Q: v- _& h, _9 J1 S1 ^" d& s
J.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
8 b+ B# n8 e5 E6 {5 z2 I累既不是身累,而是心累...  {% \8 A; e4 V* e: H8 F5 c
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
2 `4 r7 l  V8 L/ |$ |3 w$ l6 a0 I0 c  w* D2 Q7 Q1 [; E8 q6 ?& [
生老病死
1 R. b" k  g; F' g一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...7 U9 o9 m# B2 K0 i9 ?  E% G7 e
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。