<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍
返回列表 回復 發帖
0 e: Y3 f4 M8 z唔係點解開甘多槍者% [$ f, @5 z8 ^& F" w
唔通上面開槍唔洗就開多幾槍
! P3 B/ r" c$ s6 G3 ?$ w9 s! g( Y4 g/ Qmnbvc 發表於 2010-7-12 03:19 AM
大陸可能真係唔洗報告,佢地覺得D人命噤CHAPE
& x: Y; L; |8 @0 }$ Q5 Q5 h% S, h不過我都覺得係有D野,條友只係揸住支刀仔,無雖要4響7 d' a* z& {3 H5 g7 G
個女警有D似我姑媽
斷背大聯盟
7# mnbvc * P( q& V7 E$ `

, G4 n. O9 w: p1 D  _- G: b9 N講到個女警好可疑喎
7# mnbvc 8 p' g6 U8 J& a* M" s1 |8 x% Q; H, Q* a
( L1 g1 u$ M# G, o' |: n, ?# S
講到個女警好可疑喎
- E; j7 L) R) G8 a6 P0 W( nhead 發表於 2010-7-12 03:32 AM
我姑媽冇可疑啊
斷背大聯盟
本帖最後由 goodnicelady 於 2010-7-12 04:21 AM 編輯 + W6 p6 J! _7 [+ i

: T) b; p, u; Z6 ?# T. P4 `其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已0 p5 l' }# r( T9 S/ S
由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
' N. v( E% x9 T) A0 H3 r咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢? 係有心致他死地﹖其實佢罪不致死啫!是否夾

: u: t( E' e4 \+ @雜著好多對所有匪徒報復心理嗎﹖又或者是大陸處理手法不容有失嗎﹖!有殺錯無放過!﹖又
, U9 j2 ^+ s  I9 o$ x% [- t或佢地對人命看得不重要及不值錢﹖
+ E$ q2 {" q1 d/ H( [/ W; W' H- l$ P! U4 v

' [. u5 J" E5 z4 `. \0 W& ?5 @2 \
% V/ h; y7 ^5 }7 b9 @( X: `' ^# [' I  Y, b4 a
我覺得在人慈的角度一定不需要開4槍咯!但剛紀嚴明的中國,不容有失,更不容有人明刀明槍跟官警對峙,否則事如麻豆般都一定死硬!根本女警的出現,是擺到明要那匪徒係又要死!唔係又要死!就算在大陸本來對於鼠竊狗偷之事是不需要死的!但那賊匪居然明目張膽的與警員對峙!在視人命如草介的中國怎不唔會要他死﹖六四之事的民運那些都只不過是手無寸鐵的學生哥們!但所看到結局如此收場皆因都是明朗化的對立,才做成…死傷不少……
" F4 m  w# f! Q/ ^" |' d
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
& ?$ A; i1 w. I$ z# ^- O$ h# u! @ 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
3 n  C- m+ p; |* m* I7 x. \ 咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...6 l- K* _: v& N0 {
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
有見地.........但拉到噤遠
其實我覺得係無必要開4槍咯!1槍就可以控制局面情況!讓女仔可以鬆綁,而且其他同袍已
3 ~7 n3 G4 C$ _  d# E% O 由四 面八方湧出來支援,再開多第2槍補飛就穩穩當當,老虎都唔識郁,死得9成!
8 }8 z8 M. l: }) y5 g1 @ 咁再開第3-4槍就一定死實,背後動機為何呢?  ...* C4 Y/ K9 x/ I6 i$ k8 b( r! ^
goodnicelady 發表於 2010-7-12 03:52 AM
第1槍已經中頭(好似),真係唔洗再開槍的
斷背大聯盟
有見地.........但拉到噤遠
; A7 l" B  [7 J1 s7 ~& W+ F奉命 發表於 2010-7-12 03:55 AM
因為是小妹的謬論麻!
呢d 挾持case.......# U' U' X: m' W) c. K0 M6 G: e* H
- C. a% t0 S3 X
大6做法一定KO......
& {  F4 {8 j$ b1 b" x( V公安開幾多鎗.....無所謂........5 q. M: `: o. ~0 T+ Z
唔會開死因庭.......
* D( {2 M1 R& e- E8 \( Y4 z' }7 W- O' g: X
法官都費事審
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 廣洲女警近距離殺人片,全長8分鐘清楚見到連開4槍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。