<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
2 x2 {! T+ l' b) H- L瓜左條女幾得架
: N5 Z9 E2 V% o  r$ o挖左泥開唔到蓋
' T" _5 v8 A4 o# mmnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
9 T0 w1 _  r* b6 m# s4 K8 v. R! x
2 l4 F6 q" _, L8 q5 M$ R4 Q+ w
睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁
! K: d3 G% }$ E& \* j娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
. G' l! c$ j$ Q! q6 Q9 E# s
上面回你果位就係26fun第一賤精
( n  a% b; {5 m8 W4 C  `% w6 I26fun第一憤青都唔識???) I- Z& r, q* V7 ~8 h. x
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
4 h& p# a- v, S8 Q& Z第一, 我唔係青;
( q. S: ]8 C  z" F1 T第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?
: @6 f8 H" P7 c, I; O6 C第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

5 u' I  T" x4 y# ~' p上面回你果位就係26fun第一賤精
  r; q# T  B( i& Z% B. Xd228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
- G; [# }% l! k7 J$ C  w
食色性也, 都唔可以講係賤精;
2 a/ u7 Z+ H- L* k, e8 c不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
# B1 {1 E2 a' U7 A0 }
上面回你果位就係26fun第一賤精
8 [) N( b/ x0 n2 V% j* ~" [+ N' Bd228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
) {, c  M+ J, |. a雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
( d# J# O2 l) j! Z! u  d雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
* \5 @" _: M7 \% V% s迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…4 F. r7 d* A! v6 f& \% ?5 g( N) v
goodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
. }4 y9 Z# R7 J( t' ]
變態呢樣野我比較在行 ...   5 s* n6 i4 a- r" ]
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,
3 t% p/ ^! B( |佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
5 H0 `7 `( z% |5 q) L! o食色性也, 都唔可以講係賤精;& L5 a% H$ O+ Y0 p
不過齋吹冇行動者, 懦夫也.........., H# r/ v1 p0 ]9 A* p) f
打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
) \. F4 w& l( g& E+ f# ?8 g& W% L8 |我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
4 C) r! u% }' }' _: v8 H: H變態呢樣野我比較在行 ...   , x/ s) C* @. i' h8 A( U
去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,
2 }- Z4 U" a4 S% t, a佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~3 ]& v6 x0 }6 {4 s# W8 R
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
$ F% m# R9 v' @4 xgoodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
( T: H$ o' y. A. g6 a! f
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。