<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
- H$ t3 J% N* T$ j/ x5 I- o1 f- N3 w. v( @7 D
唔係話唔比佢葬,  ~4 V; b' F* i. I0 C: [
但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
. @1 ?% g8 a. y" f" ]究竟有冇驗過屍?
# j& ?) {2 v/ O, f3 ~2 j: M8 j: i. y有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?
5 }6 S& C5 v" z  W" c一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,1 m( ^7 K# T, z6 k' j
會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...
# d( X! g" u9 Cjojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
( T, [2 X+ U% V4 d+ D1 A$ o4 D* l
8 j6 s( C$ h) K: R5 Y匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,4 A; k1 Y& d6 [, X: J$ @  q
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?1 ^- h4 |$ m: X8 X' }& S- W

( g/ L3 f% Z5 r8 i$ n7 w當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,; l4 E5 C/ |) l* W& R! u& G
你還應對它還有任何期望嗎?
; ^0 D: C: P# L! w& b  o/ M( {& i" z$ A+ c& \, Z
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,' g  k# G& |8 ^& y. B) W9 W, |
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
1 N; {. q; \9 I3 z! m+ u/ L+ V/ o* D* I7 [/ ^
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,2 _) x+ e* T% r$ b' b
你還應對它還有任何期望嗎? ...4 b, I' @# X+ I/ A7 Y
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
6 Y2 G9 L. ]* s6 M, b' a4 ^

, t) `; ?  n1 `) i& G1 o5 d, L* C5 c5 r) ?
講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
7 }& u2 a# c& K8 m9 }
5 u  f- k6 U5 J; {9 r3 @0 U2 t港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問
( p4 N$ H, I; f2 K8 m$ j1 `1 I& g+ D4 ?' r7 Z7 }4 y3 u
然後極速火化,死無對證2 a  K) m/ H, e# n0 k) V
# T$ R+ t% A( t/ [5 A
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
6 f$ |8 T! I1 q+ |$ |0 n

* `! P+ K' j5 e7 X匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
5 T" s/ }: j/ O, k0 t但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?/ K+ O. W" [0 N
4 B6 o3 t4 Y) a' V5 x& P: B
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
$ `1 f& R/ x# b. J你還應對它還有任何期望嗎? ...
+ c# b  }, a7 W& o7 ^6 c$ C* Finfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
* z6 w  k6 Z: f! B" t9 N; E" U8 X, |: p1 o
成單野要查根本有排查,
+ @9 }; z) ^5 U- ~' ^3 k只係查在場既人都有排搞,
8 L+ g2 K( D# T& F唔好話人地就算香港,0 j+ L2 |6 \. _) S
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
7 [! E; [; t' ^3 M* R但今次賓佬做到咁低章真係好野
2 w& l5 ?0 z* X) @( }( w. A% t9 u7 u% N7 R3 l$ d% `# e" v' S2 W
成單野要查根本有排查,
! O/ U! |! x1 K- z6 X- {/ P9 K" l' T% W只係查在場既人都有排搞,5 N. Y% x3 t) t9 `2 \' N- m1 ^
唔好話人地就算香港,
- U& p4 e: G; J" g4 G之前徐步高案都係有疑點而不了了之
* [( @1 M; d% q* b$ D但今次賓佬做到咁低章真係好野  y" i1 T: o+ o; M- |! q: U( @- h/ [% h
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
# P' Q* b- f6 D5 n7 j, ]5 W6 I' `4 M, e. Z2 E- F$ r

+ @, M' Y6 L# T: N3 }有得查刀巧過冇得查
+ V! \8 r6 z, N' [% I1 P
) W; C) q5 J7 {( \如果係大陸你想查刀幾難牙
! }, x( P! o; q# Q2 q9 K
& O" G% A! p" `* q  S8 V衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?
: A( I9 D1 A, z0 G0 `2 ^思想幼稚到白痴既地步,+ Z! {) I4 x  Z
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,0 A1 ?2 N1 |  y: F
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
9 B+ B" s6 F" u7 y6 b  e更加影響香港既聲譽,
7 g0 J. A% Y/ L你估宜家幼稚園細路仔打架,
/ k( a% U5 D$ P, e5 ]# {; V% D$ N$ ]你打我一拳我要踢番你一腳? ...
& V1 E2 e, r7 R% ?% Ujojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
6 B& {: Y& @6 z- }$ Y
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;
# M& w5 E) q9 [( |  Z  _早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
" o: [7 `: m( }; ~+ D$ f/ l對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;: R. G9 J1 x6 }
當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱? 0 |9 C7 {& U% f. D
你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;; W. ~0 Z/ H8 J5 s8 [) B6 ~. T" i
當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
本帖最後由 jojojojoj 於 2010-8-30 01:41 PM 編輯   O# @" ^( m6 t5 O1 H

0 F. E" e& Z) ?  A& d
( i+ X& G& l/ I- b' L, m中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;( N! k; l9 }# R* t( W
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?. X$ X" y4 A3 E5 I- N' r! N" Q0 ]9 |
對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...
/ p; `" j2 @$ S" a( B$ P打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
2 t; v$ J2 _' K* n/ S" w, [- d
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
" J0 D0 k, K2 J- o- L講乜春汪精衛?4 b( r1 y0 V+ [  k$ a" ~
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?: n# g" R  r- T! M* d
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
; n% j* U, A5 N+ S' w$ E4 `# b中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔,
7 v( s+ T2 b* Z用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁0 B6 n* r$ O( Q2 ]; O
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
5 X. a- u+ C  L. n你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統# u( X% _0 |- {8 A' ^0 S
: v8 J% T( h1 a$ Q" z1 C! y
3 J/ _7 r6 O+ D
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
$ i3 {: U. `' B* e! |- S2 D
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
" V% x# E, y6 s# E8 A* |* H講乜春汪精衛?9 ~8 Q, N' i" @# `9 O: M
你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
! k, q) s, C' x+ R' j- @1 _  T2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
( X: h5 w9 c+ d: S2 R6 E7 W中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, 2 z$ j$ L2 S% H8 @% A
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
; C) P* F! R& [0 N2 S你咁鐘意 ...; E7 N# y. ?# W
jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
+ _$ ?: ]$ Y7 J- R) `5 E- l7 h% @) i9 a# c" y: i! y
算吧啦
9 B% b- o1 T/ e  [8 Z& k+ Y再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
2 [( W1 o. |: P

! O7 A% ?( ~# L3 K/ f算吧啦
- l* r/ R* h" h7 N再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命3 b- U/ \. k( E2 {! y* T/ J
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
( q& [7 n. M4 W" v% l

( k7 j; K( N8 f2 ^只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族, & r. E; g4 S  l* m, q
燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
0 |2 F: i' b! {! q再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道0 h/ F2 F# Z# V& `2 v, \
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。