<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨
返回列表 回復 發帖
0 H0 L. v! k$ @* [
, G+ N1 w+ {' w
如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌, 6 d" A3 {2 T5 b. T3 c6 \  a
那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗& ~2 }' ~9 J; S$ c  S
andyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
其實我對政治不太有興趣。5 A$ @- F6 J0 ]/ g" ~
只是路過有感而發。
失去自由邪神回歸
最初黃毓民退下來, 話要讓年輕一代接棒, 結果個黨內選出來的新主席唔聽佢話,
6 p" x0 m' D, B就在自己節目炮轟新主席, 而家就玩退黨, 真係完全體驗民主精神
. T9 S  W. i' d5 t* ]! |. V+ b$ M大家日後記得投票選黃毓民讓佢連任, 靠佢幫你爭取民主, 香港一定有救:goo ...7 ^# I* p$ t) m/ {9 L( q) T
andyho 發表於 2011-1-21 02:26 PM
; k* Y( D' V' h& e3 j0 p/ a1 J) h
8 R6 @  _7 [# J, w$ k
會唔會好似玩五區公投咁 ~ 退黨之後又玩詢眾要求入返去?   

評分次數

• BOYDWAN

唉....真係兩面都幫唔落 ! R' X  j" M( X: v' c
& T1 `3 Q$ ~) o- X& K; ^$ I
先不論誰是誰非,誰對誰錯,
+ a% |) o  ?. ~' \7 d唔談論其他廢柴二打六,
; F# F- W. P2 N1 Q# d/ c黃陶二人,多年兄弟相稱,信念一致,一齊打江山,
* X0 p, `' m( Y; s4 }; [點解二人關係忽然會180度大轉變,變成死對頭?
9 f* i2 C3 \0 V) o- Q有乜咁大件事,唔 ...
, F6 g6 [3 U1 N+ X2 l' Einfjlam 發表於 2011-1-21 05:09 PM
6 \/ y2 H  Q8 m0 L! P! G

$ {6 U$ L; w1 x) ]" i: `' g1 C阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"

評分次數

• BOYDWAN

不能太武斷,各有各唔着。& o( T# _8 j+ ?" s4 j
你咁樣抹黑同下定論,未免太不負責任。" P' N  A) o9 {, s
大邪神 發表於 2011-1-21 05:52 PM
' W1 q) ]( {8 h* x) o3 t5 X8 l: I3 H
* ^0 t, l& _- O4 k! Q你認為佢要負乜野責任??  
哈哈,第三隻手的確存在。) Q- K) e* Y. P# s( Z
如果唔係唔會兩個稱兄道弟既人會咁樣反面既
! O* P# H; [7 s$ l, |只係你認為我講既係你心入面果隻姐。
9 b: |, u3 l& p7 m3 M大邪神 發表於 2011-1-21 07:40 PM
/ r2 B/ T  {* G$ g: U. N
3 W" j1 M* [0 r* D8 J係囉 ~ 唔使審 ~ 梗係又有人政治迫害啦   
, s' o" i6 p# y$ S( M1 M
" ]6 r# o8 ?1 g' T8 V" ^如果相信選民的眼睛是雪亮的, 睇下黃毓民下次選舉票數有無升跌,
+ j1 ^3 |" P& O那就反映出普羅大眾的想法, 無需爭拗
: L2 p" J8 n+ u* c: Vandyho 發表於 2011-1-21 08:04 PM
8 x; ]0 b% C5 Y7 i) J
4 l7 k% U! [+ n9 W+ _
我係新界西選民 ~ 以前我投大舊 ~ 但上次開始 ~ 已經唔再投佢   
5 j8 W; ~  c) g6 d2 n2 X$ ~* h9 p

+ d0 B& j8 l) A$ F阿陶都坐正好耐 ~ 兩人關係變差 ~ 未必係"忽然180度大轉變"
! ~: N8 z- M4 ?4 D& j( IKNY 發表於 2011-1-21 11:21 PM
6 _1 V4 x5 W& v9 K6 S' }

/ z" A) l5 B3 ?2 ]; t! L有幾耐?唔夠一年都叫好耐? $ Z( j; n7 I( }! `" O$ }! [
先唔好計耐唔耐...2 t5 g8 j2 x* O
身為街外人,只係覺得好奇怪,
7 o/ Z$ l( E* ^# C( E. L+ `唉...一盆散沙,
1 o7 K. e0 Z" B. z黃巾聲勢浩大都冇用,到頭來起義失敗,4 V1 D, o/ x5 q. G
都只會俾人叫做賊
4# infjlam 有信念唔會成功,一定要有手段。
/ G& R( w; Q8 I( s2 Z* ?只怪手段唔及第三隻手。
% ~1 A, X5 n" ^! l- _' [' Q大邪神 發表於 2011-1-21 05:57 PM
# D, }% H3 ?+ }3 d' ^+ U
7 M% @% f5 u2 `* q% p成班柴娃娃,烏合之眾,連個傻o既,都可做到副秘書長,
3 T8 n! o8 r, `, B那一刻起,我已知社民下場,係日本郵船...
其他事,我先唔評論,
, @$ T' w" d: ^! H7 v但有件事,我覺得毓民講得非常之啱,# d- j; ^$ \" ?2 [: C1 e
就係社民班廢柴二打六,正經野唔做,
# r+ s9 h( D/ Q3 F& `卻日日掛住上高登,上facebook自濁打飛機,! @' Q0 v6 }$ }& z5 ], `: S) N7 w
以為咁就搞得起個黨?7 e/ a% S' [6 B
得o既我就跟你挽鞋!
其實我對政治不太有興趣。9 |' {0 D% x6 t7 f% X
只是路過有感而發。/ J5 y4 P/ v0 f0 {! W8 I
大邪神 發表於 2011-1-21 08:43 PM
, C, _. c2 D  \4 a' ?3 f: m: m; G! ^9 G, _0 u
你講野同你個頭像一樣咁特別, * e" v3 w: a  U( h
一邊去評論他人的政見, 最後卻話自己對政治無興趣
7 Z2 o/ ]. H! d
, E/ s3 S4 l; [: _6 ]5 P- ]# O) Y9 f& L我嘗試學下你講野:
: _% I; h0 ~% O/ Q「其實我對賭波不太有興趣, 只是路過投注站買左3個波膽, 4條過關飛, 6場主客和, 5 l; \% q2 y1 |. S; A2 B, p6 M
我要講多次, 我對賭錢是不太有無興趣的」

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 毓民大舊醞釀退黨

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。