<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » Model x6 @Motorola Android 手機七.一宣傳(2011/7)
返回列表 回復 發帖
d女質素幾好
本帖最後由 chewlun3 於 2011-7-2 10:40 PM 編輯 上期好似 much better....
http://www.26fun.com/bbs/thread-249342-1-8.html

Aki................
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^
jpeg直出、600萬像素、推光only(if any)

操砲員 : chewlun3
^_^
00072.....係 Maggie Siu.....個妹.....Tiffie Siu 呀

chewlun3 發表於 2011-7-2 10:03 PM
好彩今日奈奈識得佢, 串左個名比我聽.   

加上之前我睇過如下既一篇報導:

http://www.dcfever.com/models/readnews.php?id=4481
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
有無師兄可以贏到個袋.
哈哈, 依家睇真d, 原來係玩過三關, 我仲一味轉死一行
浪費哂尼個美好時刻
好彩今日奈奈識得佢, 串左個名比我聽.   

加上之前我睇過如下既一篇報導:

http://www.dcfever.com/models/readnews.php?id=4481
占占占 發表於 2011-7-2 11:08 PM
我都係第一次係街玩小遊戲, 遇到一個咁親切o既 o靚模. 佢比我o既印象好親切, 好細心,
全程投入工作, 唔會hea 做.
Tiffie  已經係我心中o既女神
我都係第一次係街玩小遊戲, 遇到一個咁親切o既 o靚模. 佢比我o既印象好親切, 好細心,
全程投入工作, 唔會hea 做.
Tiffie  已經係我心中o既女神
ktwu2007 發表於 2011-7-2 11:20 PM
真係唔知佢會唔會密密做........佢家姐都唔係菜街常客....

OR  

找佢C影
占占占~占~占占占~占~占占占~占~占占占~
真係唔知佢會唔會密密做........佢家姐都唔係菜街常客....

OR  

找佢C影
占占占 發表於 2011-7-2 11:27 PM
我無大機, c 影應該唔使去
dcfever 講佢今年考高考, 咁你地有無問佢成績點?
佢有無 facebook account 比你地 add

Group Photos

It is so crowded at around 5:20pm
如夢初醒, 唔識影相
好正常 bor.....
去完商場嘅影友過埋嚟...........
唔  crowed 至奇......
鎂合金砲台 :   Sony A77    /  Nikon D300
碉堡座 :           Sony 77AM   /  Nikon MB-10
多用途小距砲 :   Sony 16-105   / Nikon 18-70 / Nikon 18-200
中程變距砲 :     minolta 80-200/2.8 HS APO
強力多向照明彈 : Sony AM58   / (Nikon SB-910 ....8/7/14)
目標 : 大小通吃....係靚女就auto lock on....不論有否知名度 ^ ^

^_^
今日肯定未到 5:20PM......
迫曝......
secustar..........又出動

^_^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » Model x6 @Motorola Android 手機七.一宣傳(2011/7)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。