<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 有無cap琴晚個集愛回家?
返回列表 回復 發帖
早晨casey兄, 你講的果條女我已經知是邊位及邊一段, 等我今晚愛.回家后, 再CAP圖上來你看啦, 我應該有錄咗, 有片在手就有圖了.

另外, 多事新聞, 遼寧艦己於3月2日又出海演習, 據報今次包括有艦載空中預警直昇機 ...
bobo21 發表於 2014-3-5 11:07 AM
多謝bobo兄既cap先..岩岩先得閒覆番你

直8 AWE嘛
仲有殲15編隊飛行啊,其中一架挂左加油系統

1107 x 578 PIXEL下載

950 x 628 PIXEL下載

多謝bobo兄既cap先..岩岩先得閒覆番你

直8 AWE嘛
仲有殲15編隊飛行啊,其中一架挂左加油系統
casey24 發表於 2014-3-7 10:54 AM
你張圖架機據訊是直-8 VIP 貴賓專用機喎, 唔係空警機, 我還以為上了遼寧艦的是[卡-31]AEW.

據報遼寧艦上已有一隊戰鬥機飛行隊, 一隊地勤維修隊和一個艦載機航空控制組完成了完成操作訓練並取得了合格的認可資格, 將來再有多一至兩艦載機飛行隊取得飛行作戰資格, 24架殲-15便可全部上艦, 遼寧艦便擁有完整的區域制空作戰能力.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
你張圖架機據訊是直-8 VIP 貴賓專用機喎, 唔係空警機, 我還以為上了遼寧艦的是[卡-31]AEW.

據報遼寧艦上已有一隊戰鬥機飛行隊, 一隊地勤維修隊和一個艦載機航空控制組完成了完成操作訓練並取得了合格的 ...
bobo21 發表於 2014-3-7 01:49 PM
呢架有蝙蝠圖案嘅係AEW, VIP個架頂個忽係藍色架
2011最近都飛左啦喎
呢架有蝙蝠圖案嘅係AEW, VIP個架頂個忽係藍色架
2011最近都飛左啦喎
casey24 發表於 2014-3-7 05:28 PM
哦, 原來是這樣, 好, 好, 好.
請教 : 蝙蝠圖是代表怎麼, 是隊章???
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
哦, 原來是這樣, 好, 好, 好.
請教 : 蝙蝠圖是代表怎麼, 是隊章???
bobo21 發表於 2014-3-7 06:15 PM
應該係直十八,艦載空中預警機
蝙蝠嘛,你懂得
遼寧有飛鯊,也要有海蝙蝠
應該係直十八,艦載空中預警機
蝙蝠嘛,你懂得
遼寧有飛鯊,也要有海蝙蝠
casey24 發表於 2014-3-8 10:07 AM
有蝙蝠就有空中預警, 有飛鯊就有空戰力, 遼寧艦越來越惡.

上周三亞亞龍又見多一位核老爺, 3晉1商.

20140301 三亚军港惊现4艘核潜艇 (1).jpg

20140301 三亚军港惊现4艘核潜艇 (1).jpg (202.3 KB)
961 x 794 PIXEL下載

20140301 三亚军港惊现4艘核潜艇 (3).jpg

20140301 三亚军港惊现4艘核潜艇 (3).jpg (169.3 KB)
974 x 812 PIXEL下載

cgn

bobo21 發表於 2014-3-8 10:39 AM
094開始戰備巡邏啦
中國海軍增派多

兩艘軍艦, 分別係中華神盾海口號, 同埋另外一艘大山昆崙山號.

總計中國海軍依家有兩艘071(昆崙山, 井崗山), 一艘052C(海口艦), 一艘053H3(綿陽艦)全速趕去事發海域.......

bobo21 發表於 2014-3-8 10:39 AM
094開始戰備巡邏啦
中國海軍增派多

兩艘軍艦, 分別係中華神盾海口號, 同埋另外一艘大山昆崙山號.

總計中國海軍依家有兩艘071(昆崙山, 井崗山), 一艘052C(海口艦), 一艘053H3(綿陽艦)全速趕去事發海域.......

094開始戰備巡邏啦
中國海軍增派多兩艘軍艦, 分別係中華神盾海口號, 同埋另外一艘大山昆崙山號.總計中國海軍依家有兩艘071(昆崙山, 井崗山), 一艘052C(海口艦), 一艘053H3(綿陽艦)全速趕去事發海域....... ...
casey24 發表於 2014-3-9 09:47 PM
兩艘071型LPD, 仲要出動埋052C神盾艦, 咁大陣容.

內地軍事媒體回應美國的報導, 094SSBN唔係宅男, 早已開工, 已值班啦.

01 海口舰.jpg

01 海口舰.jpg (62.2 KB)
900 x 587 PIXEL下載

02 昆仑山舰.jpg

02 昆仑山舰.jpg (32.7 KB)
550 x 344 PIXEL下載

03 海巡31.jpg

03 海巡31.jpg (60.2 KB)
940 x 705 PIXEL下載

04 海事B-7776救援直升机从广东飞抵三亚,停靠“海巡31”船停机坪.jpg

04 海事B-7776救援直升机从广东飞抵三亚,停靠“海巡31”船停机坪.jpg (76.9 KB)
940 x 705 PIXEL下載

06 井冈山舰.jpg

06 井冈山舰.jpg (55.5 KB)
940 x 626 PIXEL下載

07 绵阳舰.jpg

07 绵阳舰.jpg (103.5 KB)
940 x 610 PIXEL下載

08 南海救101.jpg

08 南海救101.jpg (60.3 KB)
940 x 524 PIXEL下載

09 海巡21.jpg

09 海巡21.jpg (84.5 KB)
940 x 625 PIXEL下載

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 有無cap琴晚個集愛回家?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。