<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 18:32:8 q4 R$ Z/ i2 l9 v" E
4 l' L1 Z, v0 O( G: ^

" {3 m% u9 ]1 K+ v9 Z" w6 u% X: F) \3 I1 C! K# E. x4 C
no
; _6 d. H1 @3 S2 qsmell good:cool:
4 v5 i; F1 x, y7 X. j
我想嘔
唔鍾意食3 n* T  d; E$ [. O- Y
因為我覺得它實在太像.....大便
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-27 09:37 PM:
! d- w* @( F$ \6 r唔鍾意食, a, \( A0 w8 E
因為我覺得它實在太像.....大便
' x6 P; @+ R) M6 C, Q6 N; z
對...口感好像=.=
膠少陣當幫忙
我唔係太鍾意, 最多一日食一個
Originally posted by Dr.anger at 2005-5-27 09:38 PM:( H' k' P" y* q; j
9 n6 {8 s+ ~% a" D, d" V5 ?  l! \
對...口感好像=.=
' F+ X1 \0 l4 F2 W: b3 ?1 T' j
口感係咪我就唔清楚喇
; K* @0 L0 U7 E* ~我見人食嗰陣時睇到舊榴槤由隻手同個口分開嗰吓,嗰D絲勁似屎
Originally posted by d228216 at 2005-5-27 09:43 PM:
4 D# R6 ]/ E- S我唔係太鍾意, 最多一日食一個
6 c5 Z$ ]9 I+ H7 d, }! `0 h) u( d& ]1 V
可以一日食一個~~, H8 g9 C+ D( |) R
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
Originally posted by purplefish at 2005-5-27 11:08 PM:
1 d& R+ K, }! M7 [6 P: J8 h! o1 p$ A. X. @! @! p% P5 t

/ l5 A$ R4 b$ w/ w可以一日食一個~~2 v. u; S. l3 b: L
你同我講唔係太鍾意食~~~唔係啊化~!?
: |5 {$ ?- [6 ]
一日食一個 不等如 每日都食.................. 依家D 金?頭 $5 磅 very 抵食
細細個聽老豆老母講話我食
8 A- s* U4 b. c  l6 F9 [& ]; B8 B" D而家我唔食
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-27 06:08 PM:
9 L  M9 e% z" W. R" j8 n3 R) o! S; e3 M  m% ]) t5 [+ Z
reason ??
. k7 K, W% ]- n6 F, v6 o. otaste good ??
$ e6 L" I( D/ ?  r" ?* _- V
+ m  S( P. |1 W  a: ^5 ?
- M) y1 b1 _& a: Q原理就少少似臭豆腐禁
YOU'LL NEVER WALK ALONE
估唔到咁多人同我一樣鍾意食呢d野$ O; P9 y8 D9 N: k2 V9 i
其實係有食既技巧既....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地鍾唔鍾意食榴槤?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。