<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]
返回列表 回復 發帖
佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?7 `& ?! `% ~/ M# F
如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:
/ _5 I7 J! y/ [# B9 | 1) 隨地大便
9 M- \% s+ K& N 2) 把死老鼠放在地上" w* ~8 f+ Z* e8 B
3) 隨地吐痰' \: ^. m# B6 F1 Y! @& m
4) 膠水封鎖匙窿
我係業主最驚呢d野
! e7 S: h5 ?0 p0 J: g所以我唔會租俾人
" a' x! K# p5 ]  f( }+ F只作投資轉售圖利6 i* v' q. `$ S, ], G
one-off payment
9 [1 }  b. [/ l% C" P. B  z1 I) v1 K無手尾跟~
Originally posted by 虎丸 at 2005-6-9 12:01 PM:
2 o& Y% \" h( i( v懵炳 , 你敢做會扣晒你d按金!+ M. }" B& ^' d+ S
你整衰...
# b, ~3 P2 D; `& T. \; g
% `( e9 a) b9 a: x再者包肉唔係即刻臭, 用保鮮紙包實, 應該夠時間攞番 d 按金
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by 良友 at 2005-6-9 12:38 PM:
4 t/ G% S5 C; W: i3 ~; m佢有幾賤先?駛唔駛咁大獲!?
3 R, _' g( E# G/ x+ R$ _如真的要那麼大獲的話,以下我幾個提議不妨參考下:3 w5 R! K. n9 Z* Z) s5 ~4 D* ^8 w
1) 隨地大便. u; Y2 h. t0 E3 B5 i2 W5 Y
2) 把死老鼠放在地上
3 K  W; I* {# ?, i. c* A 3) 隨地吐痰
- k' a- q$ m* i 4) 膠水封鎖匙窿
8 `9 o  U1 L: z
$ y2 ^9 C* R$ w$ ~) C" L1 m
極賤, 天知地知我知佢知, 不過唔想講喇
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:9 p0 V) u& b3 g  e1 G, m5 `) |# ?

5 x; @# i8 c1 z' j: h9 C. H6 J& k6 r0 h! `
1 k% r3 i/ T8 r) s: T; [
* X4 B, q2 r2 t2 g1 b
係咪裝你沖涼呀
我都係加拿大租屋住
. ?. P7 r! H2 o3 B4 L$ T! X樓下係唐人屋主
) H5 F, y6 n2 c2 V# n2 n1 r賤就唔賤1 o) U5 W. x3 Y& d& L0 }
不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
http://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362265! p4 }: R% \6 k4 q4 a' ]; t$ P
2 b  X; `* J# Yhttp://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=362267
7 u4 _) h; Y- B1 Z% h9 ihttp://www.26fun.com/bbs/attachment.php?aid=3622682 t) ?* j& ]6 V: N: {

7 y* x- O  w3 ?+ @9 s& i! c! M
[ Last edited by so1874 on 2005-6-9 at 06:33 PM ]

400 x 300 PIXEL下載

Originally posted by eraser at 2005-6-9 12:29 PM:1 f4 q& l* @, a
如果是舊租務合約者可以做幾個月租霸當消耗按金, 再進行自己想做的事(非刑事).
( `3 o( v! ]1 h# e. K) I: k- v! t# T( x) a4 a7 m
不過, 小弟不主張作出惡意報復, 若用紅毛泥沖坑渠隨時影響其他住客, 冷氣機放包肉 (制屍臭)? 天花板採蜜糖 (惹蟻)? 等行為的影響, 可能只累及其他鄰居, 業主只須很便宜地揾人清理即可, 但對你自己其實並無利益, 故此等行為必須三思。
3 d  f- E! L1 A  [7 t  c
" x  s3 Z& S1 K% T: ]& y係囉, 聽下呢位bro. o既意見啦^^"
Originally posted by adamas at 2005-6-9 03:01 PM:
; c$ |$ D& n5 Q" J3 @3 }+ V6 z* a我都係加拿大租屋住( l% _! F! P* A& y
樓下係唐人屋主
* \. K3 A+ @2 m, w賤就唔賤% v2 D' W9 x& x, v6 k. G0 Z( r
不過就好鬼煩, 呢樣唔得果樣唔得
) i6 v+ \/ p- v8 e1 J, I% X& x
買箭射距。。。加拿大最興
Originally posted by singgeihot at 2005-6-9 12:56 PM:2 F  F- K% [* c/ J! ]5 L

" k8 T3 O: r, c& {; a. e) N* x' \+ f9 n0 A
: Y" k- L) E6 W2 Z' j
點解佢賤你會唔想講?
9 Y+ z: l* E. M4 t. l( M/ N除非你身有屎啫.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你就嚟搬走, 会點對付你個好x賤嘅業主呢?[積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。