<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eraser at 2005-6-9 08:14 PM:
" L( P1 P8 P, X) M" [8 _甲狀腺分泌混亂引至出現日經平均指數...
% ]" I6 w! o( S' v叮噹.請不要用我既名開玩笑, v" P3 H. C& a( f3 q6 y
我冇分泌混亂,我大小便好正常.

300 x 400 PIXEL下載

係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:5 ?  W& M2 t) @" l6 Z0 i% Y" E6 L% E
9 a- V/ Y: s2 A/ ^! z/ p/ D
叮噹.請不要用我既名開玩笑' d+ L0 V" s; _3 l" s/ Y
' a7 M2 w8 N4 a5 q( }- N! ~& A8 Z1 ]

# g% ], L- R4 b1 l4 Psorry.....sorry
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:
9 D& v: l: G9 Q  a) [/ Y; ^- y
. B6 W1 L+ y. a6 i- Y. C, ]叮噹.請不要用我既名開玩笑7 m, s+ _7 W3 S- M. N1 E. N4 v
: v7 z5 Y: p9 [3 y8 Z3 y1 c
甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
Originally posted by vivienna at 2005-6-10 01:16 AM:' X- h1 u! N1 S& o, ?

( u5 \" |0 f5 g甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
2 E4 A& K2 \/ n* x1 P+ J$ [係呀係呀,我都好想知呀!
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:! F/ i0 S: t4 I( J
: c+ a; p8 r, D6 `9 p0 `" a
叮噹.請不要用我既名開玩笑
' j8 y# R; h! |# E6 z我冇分泌混亂,我大小便好正常.
2 c9 i/ |: y  p) e唔講笑,你打算認真討論你呢個題目呀? 你講笑呀?
26FUN.COM 娛樂滿紛 » 吹水版 » 有d法律問題想大家解答下[積極+]
) v  U8 Y5 m6 a9 b我唔係好知道點樣可以積極。。。快D叫醒鵬鵬黎解釋下。
我問過謝律師啦,係有犯法ga0 H/ E' X5 V1 w
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,+ Z5 M; m7 `; J) t0 [! n3 W/ W
peter都有犯法大家又知唔知丫??
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
嘩... =.= 吹水板真係咩奇人都有=.=
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:
6 z, }' l6 W5 `: N& z5 ]我問過謝律師啦,係有犯法ga
7 m3 K( `1 l2 N! V" e2 U因為佢冇救熄自己d火,=自殺,5 n/ T8 H( q+ j
peter都有犯法大家又知唔知丫??
# a0 O' m$ G( X9 B5 t# M3 Q5 E! y
7 g7 B5 _' w- ?+ m0 V. n7 P係唔係因為 Peter 遊街,而且冇幫手救火﹗
! r" F6 r  g6 i6 b
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:0 P6 {4 u* q  M, |- ?) b
我問過謝律師啦,係有犯法ga
* Q. x1 n8 \1 q/ U# k& v, N因為佢冇救熄自己d火,=自殺,
$ K& q7 q+ ~% L6 L4 e$ T  l1 ?peter都有犯法大家又知唔知丫??
! ~1 X" y# Z/ Q% ^7 J4 h我問過白小姐,佢話自殺唔算犯法架!* [4 H! F; _; ~3 ^' Y. V
白小姐講既野,謝律師敢唔信?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。