<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:29 PM:' F( I- @) s1 h# [
& \, L# h' z6 ?/ T3 C( k5 T
. W/ E" F1 U! ~8 G/ B" b4 K
收到, 公投可以開完會出~
$ B( y  H  R5 _! G) R我諗admin都好想見到大家多d發言
1 C4 u3 S  C( ?( G' K6 Q: i, s; n* D3 j* o; D
有個活動我覺得可能係 forum 史上前所未見, 就係"普選版主真人show", 所有 member 選一個版主出嚟, 任期三個月, 無得連任, 全民睇住佢嘅表現, 每個星期 check 住佢嘅民望,  民望唔合格, 即罷免, 然後再選新一任普選版主, 呢個活動, 又可以全民 involve, 又可以俾基層 member 過吓版主癮 (例如篤篤), 你話正唔正呢?
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:43 PM:
6 [* ]( w; q8 G4 f8 E( l7 ?  J( _* q/ P: F* Q8 k# p
: d& U( H% J1 O2 Q8 b: v/ _* K
有個活動我覺得可能係 forum 史上...
7 Z: [5 s. F' A1 u. L
# r4 E( H9 R' {, Y係一個好提議
7 w5 e' u& @$ |; O1 A2 }! }但admin未必批, 俾自己個場我地玩) _" I9 Q7 j+ a- Q0 h" R+ f* W
因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
Originally posted by crap at 2005-6-12 03:53 PM:
+ Y' a! S) B8 P5 H8 U1 {# ]6 l

0 G+ d* J$ q+ Y4 Q/ T# l係一個好提議
! k" M7 ^# _3 U% m7 N但admin未必批, 俾自己個場我地玩1 y+ ^7 G/ |: H" H6 s1 g
因為你諗下如果有人當選後玩野亂ban人ip就死得人多喇 =.="
1 w! v- L, l8 C4 z4 \+ j* m; [! W' K& Z
admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power.
, ?2 ]# V0 {0 Z呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 03:58 PM:
. A/ g- `* j6 A5 q! c! p' b9 C1 R2 M1 k

& w. S& e& r) {. ]admin 應該可以 limit 普選版主嘅 power.
1 y: X* r9 Y% J呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
$ t* J0 m9 R! l1 K1 S- _你有無諗過早版主﹖當全香港都訓曬既時候﹐你就仲精神亦亦o係CANADA度玩。% m- z" T- I" e5 O" P$ I1 I0 \  V
9 |5 [* G, \# B9 V% N
不過我都知道你好忙架喇。
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
Originally posted by singgeihot at 2005-6-12 05:58 PM:8 K" [. S+ S# e

: T0 @+ q+ `! {& P4 E( u1 r( G
! b9 E, z9 ?& {+ r# e9 Y) M* nadmin 應該可以 limit 普選版主嘅 power. * ]% A' c) }0 e
呢個活動唔只玩咁簡單, 仲可以俾 member 親身感受民主制嘅利與弊
; J  E7 P- D7 {$ x, p2 v, k8 x0 M( I, ?& k- B4 n
有道理, 不過我呢d細路唔太明呢d行政上既野, 等x壇xx人番黎開會可以詳傾, 記住佢先
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 06:01 PM:" [% S8 U6 ]& Y( ^8 j! j
死喇﹐我地又o係度吹水添。。。
2 n; V" N2 J- g! y- C$ p6 m

5 N2 [# b1 E" N( ?9 {9 X無錯....- ^' q7 V5 p$ C5 k7 a
等我陣間分割走我地吹水既post吧 =.=
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 04:07 PM:
, @: h1 \. O/ c% L+ B& O8 V" B+ H3 R, R1 n- {3 w
老實講﹐我都唔會為左100分甚至500...
: P7 S: \# N6 ~  _1 a
始終自己入世未深﹐好難可以話寫就寫。
Originally posted by vivienna at 2005-6-12 03:55 PM:
4 x6 g! P# g  c2 Y' I- K6 o1 t全copy and paste﹐有60分..
4 \6 w) T& g6 B5 @2 D; W5 O! P( J/ n+ c9 t9 _

/ {4 \  ^$ }) m& L. B$ `其實上嚟開開心心吹吹水, 有好嘢咪分享吓, 或者攪 d 有意義嘅活動玩吓, 輕輕鬆鬆咁咪好囉, 我覺得平日生活咁辛苦, 乜都要同人爭, 上到嚟玩仲要為分爭分, 真係無乜謂架, 所以我對 d 分都睇得好淡
Originally posted by crap at 2005-6-12 04:02 PM:
; c$ ?' s( q1 i' {! J
) N8 \5 A) c1 G5 q% O
% h- w, c6 _! w1 x7 i拿... 我估有2個可能性...
5 O4 e) W: q) K/ K! b3 Y8 T0 ]( i' P" a4 |
1) ...
+ k& R* p8 C  a+ [5 r5 P6 c0 E; \) k3 m2 ^0 \3 y1 @* N; q
我会失踪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹吹小意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。