<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to 清揚兄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 05:31 PM:
碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼.
但係也都無人期望佢成為咁樣既一個球員ar!!!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:31:
碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼.
只有你會認為AC米蘭係舒夫真高以一己之力帶領球隊創出佳績......你唔鍾意既就地底泥? 你鍾意既就天上有地下無? 唔係咁客觀喎!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 17:40:

只有你會認為AC米蘭係舒夫真高以一己之力帶領球隊創出佳績......你唔鍾意既就地底泥? 你鍾意既就天上有地下無? 唔係咁客觀喎!!!
同意
(左仔路過中)
Originally posted by lookityourself at 2005-6-22 17:33:

但係也都無人期望佢成為咁樣既一個球員ar!!!!
系D人期望太低啫,以一個超級球星而言佢明顯唔合格,因為過往施丹、費高、朗拿甸奴、朗拿度甚都證明過多次出黎比普羅大眾睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:44:

系D人期望太低啫,以一個超級球星而言佢明顯唔合格,因為過往施丹、費高、朗拿甸奴、朗拿度甚都證明過多次出黎比普羅大眾睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁點先叫合格? 咁係咪要佢每一場都要射出由半場笠死龍門的球才算合格......???
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-6-22 17:40:

舒夫真高曾帶領基輔在歐聯創出烏克蘭在歐聯最佳的成績,今年更帶領烏克蘭在世杯外圍賽以1X分高據榜首,出線世杯決賽週在望,你夠膽講烏克蘭冇左核彈頭還可以有如此成績嗎???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 05:31 PM:
舒夫真高能以一己之力帶領球隊創出佳績 <== bullshit !!!
如果係既 , 咁唔駛輸歐冠杯 la ...
Liverpool 0係數分鐘內追番 AC 用上半場入0既 3 球 ...
AC at least 高 Liverpool 幾皮 la ... (逐個 player 技術計)
AC 最後仲俾舒夫哥一腳送落地獄 ......
講起都把幾火 !!!

不得不講一句 : 你 Good Taste !! you really is a tastemaker !!!

Even though you are not happy, pls DON'T SAY BAD WORDS!
WARNING!!!!

[ Last edited by brightlee on 2005-6-22 at 09:41 PM ]
Originally posted by 清揚 at 2005-6-22 17:50:

舒夫真高曾帶領基輔在歐聯創出烏克...
你都打橫講, 你話冇佢可能烏克蘭入唔到世杯決賽週, 這點就有問題, 佢又唔係今時今日先踢國家隊? 咁叻就晨早入左啦! 仲有甚麼叫一己之力? 足球係Team work, 你叫佢一個人踢晒呀? 仲有入到決賽週唔代表乜野成就, 中國都入過啦, 又如何? 我承認舒夫真高係一個偉大的球員, 但並唔係好似你咁認為佢同碧咸爭咁遠!!!

[ Last edited by 亨九利 on 2005-6-22 at 06:03 PM ]
一個球員只需做好自己既本份已經夠,理得佢似邊個,唔同位置既球員點比呀,唔見你搵c朗同碧咸比,洛賓同傑斯比,多餘
咁不如叫大哨同細哨踢到好似比利啦~又係多餘既~
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-22 18:06:
一個球員只需做好自己既本份已經夠,理...
你有眼見,我只講了一句「碧咸永遠都只系一嚿鐵,佢永遠唔會變成像巴治奥、舒夫真高一樣能以一己之力帶領球隊創出佳績的一條鋼. 」就令到咁大迴響,哈哈!!!!!我地始終唔可以和平共處!!!
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » to 清揚兄

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。