<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬下季既陣容....
返回列表 回復 發帖
活基治既制空力對皇馬中路防守有極大幫助
Originally posted by michael86 at 2005-6-22 11:05 PM:

其實活基治係有質素ga,如果佢可以o係頭幾場打返起個信心,相信佢o係皇馬後防既作用唔會低
同埋有時傷呢樣野對前鋒既影響可能會高過後防
如果拍住森美爾咪勁爆........^^"
摺吧啦
Originally posted by tkk2p at 2005-6-22 11:08 PM:
活基治既制空力對皇馬中路防守有極大幫助
對英格蘭都好有幫助^^"
摺吧啦

皇馬下季既陣容....

沙治奧.拉莫斯係西維爾係踢右後防個喎.....做咩會踢中堅?
柏寶路.加西亞....實力只屬一般....
至於烏拉圭中場迪奧高唔知佢係乜水?
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
Originally posted by SEEK at 2005-6-22 11:58 PM:
沙治奧.拉莫斯係西維爾係踢右後防個喎.....做咩會踢中堅?
柏寶路.加西亞....實力只屬一般....
至於烏拉圭中場迪奧高唔知佢係乜水?
係law..........佢代希古拿唔好....

果兩條友買番黎,都唔知咩料....仲有羅賓奴無咁快上正選ar ma
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-6-23 12:01 AM:

係law..........佢代希古拿唔好....

果兩條友買番黎,都唔知咩料....仲有羅賓奴無咁快上正選ar ma
希古拿踢返防中會好過踢中堅~
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
都唔知佢諗咩 ..... 加維臣打左皇馬半季就話唔用佢 , 佢都打得唔差  ......
奧雲在皇馬 , 計出場時間佢係全 team 入球率最高果個 ...... 都要打後備 ......
最不知所謂既係朗拿度 , 佢明顯係走緊下波果個, ( 除魯爾外 ),打左 3/4 球季先話打番好 d , 需唔需用咁耐時間先提升番狀態呀 ......反而重用佢.......
活基治情況同曼聯既李奧唔同 ..... 李奧係停賽八個月復出 , 期間不斷有跟操 , 所以可以 keep 住.. 反而活基治係傷左成年咁耐 , 我對佢有所保留

皇馬下年都.......

good luck la .....

155 x 118 PIXEL下載

Originally posted by wai0818 at 2005-6-23 12:23 AM:
都唔知佢諗咩 ..... 加維臣打左皇馬半...
講得好/.........但係若果留番哂原陣,咁同上季有咩分別wo
我覺得唔到左邊好過la,右邊就比哂碧咸同希古拿,or第二個人,左邊比哂卡路士
再係中場同前鋒買多幾個
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-6-23 12:34 AM:

講得好/.........但係若果留番哂原...
照返原陣其實冇問題,但係打歐聯同聯賽唔可以用死一個陣,一定要搵人做大哨同施丹後備
摺吧啦
其實打3箭頭都ok呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬下季既陣容....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。