<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!
返回列表 回復 發帖
我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
Originally posted by Project.D at 2005-6-23 04:27 PM:
0 H3 c. d- K) |我未睇啊, 但係我想問下裡面有無人做涼介o既細佬?
* u0 B& \' ~; ~; E7 Eem...唔好意思...戲入面...佢冇細佬嫁
膠少陣當幫忙
unlike the original story, and quite boring.
7 m. h; s, U1 K+ t; y2 x& _
- {4 ^, b) f+ b5 |/ h/ srecommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
Originally posted by kalyuen at 2005-6-23 09:19 PM:+ _6 D- a, E; |+ m  w
unlike the original story, and quite boring.
1 G/ U( h  [8 i& Z
; c! I) u+ t( f4 V  Grecommend wait for DVD or VCD.  I think they will come out to the market very very soon.
8 d+ ?+ ^1 {6 j; Y悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖2 T% U- K- X% ], O
- L5 V( S4 }$ r; M, ~
我好想睇呀。
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:12 AM:1 ~/ W0 E% i! o# q
# u% S7 P8 S' O1 \6 y
悶﹖為何要等VCD﹐DVD呀﹖6 B3 x% V. L% k4 ]
5 @& q+ Q2 m" t8 ~4 [& f8 b# ?
我好想睇呀。
5 S% Y+ W0 M6 P, Q8 @唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:23 AM:2 @- q- b: ^% i- s& m  U
# l" O! {9 F: s/ C
唔悶就假啦...連賽幾場都係玩夜晚秋下=.=
9 Z- Q$ T) E. D# f" `7 z+ n! v4 @甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。
# s$ N+ |& D7 ]% C" \; X+ {/ r# Z  J% A6 c1 [* m
劉偉強‘嫩’貓燒鬚
套野 我都唔知點形容好 套野同完著差好遠 
( V8 w: A" m# S2 `! o% G7 M
; S& w  ?& ~: f: S' \$ O1 N+ P" s整體上都係岩岩好合格 . p5 ?1 I/ _6 W. M7 R, q+ @7 ^
就係差梗d唔知咩野
Originally posted by vivienna at 2005-6-24 12:27 AM:! L) [- `& b' c" A# }; x( x9 \
- W1 G7 q" G: h4 L6 v& q9 S9 O
甘真係有D失望禍﹐睇TRAILER好似好勁甘﹐D聲好正。
3 }$ _. ?. ]  m9 v: w) Y/ Z" C: `8 n6 X$ ^! v2 o, u
劉偉強‘嫩’貓燒鬚
' q7 c' ?; t4 P- h不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-6-24 12:33 AM:+ B3 R. k& ~- I$ C: T
# j9 S- T: Y8 t4 ~0 j) N  L
不過唔係太覺佢飄移=.=....感覺上似走內彎多o的....。如果呀強哥有打下機,睇多幾十次頭d應該會好好多=.=
8 h9 q* O/ O1 T8 g' v
我都o係度諗班友仔淨係識得撇狗仔隊﹐點會飄移得甘易呢﹖仲有係3-4架車一齊做禍﹐識車既都睇Keiichi Tsuchiya啦。
: {7 P2 ^) w- }2 J5 N; {
$ Y" C: [& x/ J! A; \: e2 k架架都絕曬版﹐睇有線娛樂臺話每款都有幾架“士啤”﹐總車價達一千萬HKD禍﹐俾距地撞真係好徙呀。
6 S$ y# R, l# C! Y' \4 k$ G
" K- V0 G6 w, x- N5 h請問有無人知道有無用替身架﹖我最唔鐘意睇假野。
串d都要講% \- t) R# z/ g8 E+ D
將原篇漫畫或卡通版抄落去,劇情乜都唔改,咁拍黎做咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇左頭D既,入黎吹下水啦!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。