<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:03 PM:% H1 P8 `) y- m3 X# n
5 Z% C) B6 a2 ?) {* e
依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
/ d+ Z! a) P! V' j~_~ 我都成6,7年前la...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:00 PM:
1 n2 N6 X) e% }' X, d) I$ }
$ m6 t% q- P" `0 a/ O5 u+ A我地係放學去捉ka wo....~_~$ V' ?+ b* A7 S9 G5 l
我成日都捉唔多... 要人比D我
6 _4 ^' s8 s: R( w8 ^3 e- Y3 k* v8 ~8 {& m, j5 \9 \6 x$ X
* L$ }  R1 i% B: ^  r1 z$ L) i( \
哈哈~!我都係,不過都20幾年前囉!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by william303 at 2005-6-28 16:03:  y" U0 ^8 O3 F5 j9 P
# O& s& ~5 }5 h( Q1 u- F* V$ J
依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
4 s: N& Q6 ^- E9 B# p
我都有十幾年喇@@"
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~
4 [3 k* s" Y' J
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:14 PM:4 y+ p1 w  {$ v: W! N% J
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~
0 u& T) y) E' n1 k" x, J6 o- O  N
: w2 l% w9 p+ H' Y5 R! u0 a9 d  I9 J
果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:35 PM:
0 \5 ~: |% P8 t1 K) k$ M+ w, E0 t& {% |- D7 m( C5 ?
果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
2 G: C; ?$ ~$ P* N5 ]
同意
Originally posted by 乞丐教宗 at 2005-6-28 01:38 PM:9 r0 c5 ^7 `  b! J1 w" v* E
5 }3 g8 Q0 ?" g
唔知邊度有得捉呢?
0 U& j0 [! S6 W9 I0 z. {
9 O" L' Q5 i( G( H7 v# H) F6 N
深山
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-28 12:53 PM:
8 }& x; |" A" D, ], t4 _& V5 k以前最勁都係得一隻(老督)
  Z8 Y; g+ t+ a" p多數潛到(金花仔)
, A# N' K  |  Q8 I' H
% E; |; w: I2 H: M* K: o
重會 歪pat 嫁!
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:53 PM:; I; ]: k/ C1 i3 \3 S) C" n+ l4 t

( W$ |2 g$ M/ }. X( @6 [  r6 z5 `
$ n" @; u( X7 B; r& ^0 ^& K重會 歪pat 嫁!
+ A2 ?' W, C9 }. g- T  \( P8 |( T8 }" x8 E) [4 Z
果陣D豹虎咪叫 孫悟空 紅孩兒 哪咤 既!
- F% l2 W2 i0 [, t9 }# h) v2 E9 q有個死豹虎佬捉咗隻比較大D既白色蜘蛛,, O6 O" \4 a! r2 s5 l5 p+ I; b' |% I
呃人話叫 白衣觀音,同我地D仔鬥,我地梗輸啦!
: z3 [3 @, ~3 D" C8 Y等我地又潛又買,佢又有生意.% i+ }- R: g3 t2 Q9 G
後尾我地學上山捉,又自製豹虎籠.
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 16:53:" e; C! ^0 C, U5 }

( U2 p$ u8 r4 O  c( d6 `2 s6 ]- u, O' V
重會 歪pat 嫁!
  P1 p; m  w5 @& t8 m; ~2 r就即係痾屎@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。