<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話
返回列表 回復 發帖

RE

Originally posted by yanmatthew2006 at 2005-6-28 03:30 PM:
5 D* D1 i0 F) t8 N8 k一人一句, 每人講一個大話
- D- Q, W5 ^6 X1 J2 C$ ]. X! P
& V# `! k4 G$ G' b& U我係特首曾先生
& u" F, m* s% e/ ~. V6 q# O" u! e. F1 J2 i( {" Q9 g

5 i) R  W) L* h0 r- Whttp://i23.photobucket.com/albums/b400/donaldpo23a/3308622-3303165-52ghox.jpg
' C) K: E! Z" Z  U2 X9 a* z! H1 G. z) A. z
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:50 PM:
. r1 }6 p3 m/ a8 v& m我絕對唔係靚仔!
0 u" D- |+ N+ W3 l. ]+ q$ N$ S2 `
! Q' g. s0 U6 c+ d7 ^我相信呢個唔係大話
我好受女仔既歡迎~
Originally posted by RyuII at 2005-6-28 05:25 PM:
4 `# y, u8 j0 k4 i; W" A/ I5 ]& Y

6 }9 x: f$ ~! U! V我相信呢個唔係大話
( D/ V' u$ o4 R4 x2 x

) d8 L! y2 Q+ _) I我沒理由不相信
♀我爱黑涩会♂
☆鬼鬼後援會☆
[EF]GuiGui1989811
你地真美啊!!
最憎上26FUN=.=
Originally posted by crap at 2005-6-28 18:52:
& v4 O/ i& h: w4 S7 `* K最憎上26FUN=.=
% X! i3 p% |! o比你講左添...
+ r: U' Z' \# y) r我唔識飲酒嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-28 06:56 PM:7 N; x# j' c) t0 `8 B% @

' l# e& W, q8 k比你講左添...
' F' z' Y1 z( D: j8 y我唔識飲酒嫁
  y1 J' Q% n, W7 }' U$ R4 `
我信左仔
我係靚仔=.=
曾蔭權好靚仔!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一人一句, 每人講一個大話

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。