<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有幾多個球星既仔同老豆一樣咁勁?
返回列表 回復 發帖
Terry Sheringham....his son play for england youth team.he is alrite
告魯夫
祖迪告魯夫
馬甸尼老豆勁唔勁?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-7-1 09:14 PM:
馬甸尼老豆勁唔勁?
當年以隊長身份拎歐聯,應該有番咁上下la...
哈利列納唔係都有踢咩?
而家兩父子一齊降班~

[ Last edited by pc20001103b on 2005-7-1 at 09:57 PM ]
Originally posted by michael86 at 2005-7-1 09:24 PM:

當年以隊長身份拎歐聯,應該有番咁上下la...
我個人認為:
歐冠盃盟主+隊長=十分勁
Originally posted by joycejo at 2005-7-1 18:04:
我覺我好似得馬甸尼兩父子係勁.....兩父子都曾經以隊長身份囉歐冠杯
比利個仔又唔生性,食大麻,玩綁架
告魯夫個仔係就係踢波,打過曼聯tim,不過唔勁
舒米高個仔都好似而家仲係曼城打青年軍keeper,不過冇名氣啦

唔知beckham個三個仔遲d勁唔勁呢?

仲有咩球星既仔都係踢波?大家可以分享下架!
beckham果三個仔一定唔勁,個老豆都唔勁,D仔勁極有限la.
有版你睇la,名宿D仔幾折墮,賊又有廢柴又有,真系包羅萬有!!!
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-1 21:47:

beckham果三個仔一定唔勁,個老豆都唔勁,D仔勁極有限la.
有版你睇la,名宿D仔幾折墮,賊又有廢柴又有,真系包羅萬有!!!
haha~咁你咪自打嘴巴?
又話名宿d仔唔勁,做得名宿緊係要勁啦,係咪先,
咁你又話碧咸唔勁,咁佢係唔係名宿先?
照你咁講,碧咸d仔都唔係名宿仔啦,又點肯定係唔勁呢~
Originally posted by pc20001103b at 2005-7-1 22:02:

haha~咁你咪自打嘴巴?
又話名宿d仔...
你要知道名宿唔一定好波架喎
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-7-1 10:04 PM:

你要知道名宿唔一定好波架喎
咁有邊個名宿唔好波先?!
你打橫黎講既~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 有幾多個球星既仔同老豆一樣咁勁?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。