<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 巴西「F4」組合媲美「3R」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ---fans at 2005-7-2 02:21 AM:

好難下話,因為細哨真係好勁,
而...
我同意佢超晒班,不過佢d體育精神一直下跌
摺吧啦
講真,用4個人進攻而效果同3個人一樣,不如用3個人跟住打多個防守中場啦!!!94世杯夢幻組合根本只須2個人就能保證入球.......彭利拿都有d變啦!!!
Originally posted by abc123aa at 2005-7-2 05:17 AM:

而且佢呢一年都踼得好舒服,好似唔使點出力咁,因為國家隊同球會太多人幫佢,
佢最勁同水平最高既時候應該係前季拍戴維斯個屆,幾乎以一己之力將巴塞隆納由十幾位帶上第二,fight低埋皇馬,真係踢到識飛咁..........
Originally posted by abc123aa at 2005-7-2 05:17 AM:

其實巴西咪又係一隊球隊,都一定有攻極攻唔上既時候
今屆唔會再由呢d 咁大路既波贏哂
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-2 11:25 AM:

其實巴西咪又係一隊球隊,都一定有攻極攻唔上既時候
今屆唔會再由呢d 咁大路既波贏哂
大路既波 come on man what do you mean??
Originally posted by SEAGER at 2005-7-2 10:19 AM:
講真,用4個人進攻而效果同3個人一樣,不如用3個人跟住打多個防守中場啦!!!94世杯夢幻組合根本只須2個人就能保證入球.......彭利拿都有d變啦!!!
其實卡卡都足夠代替李華度有餘,o係ac直頭搶晒位
在國家隊也是越踢越好,如果下年大哨回復狀態,仲要多出個阿祖安奴,牌面真係贏晒!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-7-2 02:49 PM:

其實卡卡都足夠代替李華度有餘,o係ac直頭搶晒位
在國家隊也是越踢越好,如果下年大哨回復狀態,仲要多出個阿祖安奴,牌面真係贏晒!!!!
卡卡火候未夠李華度最TOP個時,同埋巴西依家咁打未必贏梗架!!!
Originally posted by SEAGER at 2005-7-2 03:12 PM:

卡卡火候未夠李華度最TOP個時,同埋巴西依家咁打未必贏梗架!!!
不過呢!其實最重要睇阿祖既狀態 ,如果阿祖場場踼到好似上場咁就真係打佢一個都掂,大佬,D遠程炮咁勁,起腳又快,點頂???史岱捷哥夫二世呀!!!
Originally posted by SEAGER at 2005-7-2 03:12 PM:

李華度最top應該係98-00....
02已有回落跡象,只是對手不強,大部份強隊滑鐵盧,只有英格蘭可以威脅他們

誰說巴西贏硬?
牌面贏晒唔=贏梗!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
巴西最頭痛的問題係佢ge後防,要拿世界杯,穩健ge後防是必需。
但無論盧斯奧拍住洛基祖利亞或祖安,俾人感覺都係麻麻。
如果盧斯奧受傷,更加難啦!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 巴西「F4」組合媲美「3R」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。