<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [photo]伊度@華倫西亞
返回列表 回復 發帖
反骨仔!!!!

雲格對佢都唔錯,攪到阿仙奴一毫子都冇
Originally posted by super168 at 2005-7-2 12:14 PM:
反骨仔!!!!

雲格對佢都唔錯,攪到阿仙奴一毫子都冇
你地係好典型既阿仙奴fans
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-2 01:27 PM:

你地係好典型既阿仙奴fans
我唔支持阿仙奴
Originally posted by abcde1918 at 2005-7-2 13:33:

我唔支持阿仙奴
我很討厭車路士
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-7-2 08:23 PM:

我很討厭車路士
我支持阿仙奴
反骨仔伊度.枉我咁撐你(的罰球)

[ Last edited by 魔鬼幽靈 on 2005-7-2 at 10:47 PM ]
我都係 arsenal fans, 但我覺得 EDU 唔係反骨。因為他轉會唔係為左$, 而係為左更多出場機會。他曾講過 ARSENAL 俾同張新合約0既 價錢其實已經好好。

但EDU 係隊中只係第3號中場, 他唔止對上要同 G.SILVA 爭正選,
對下仲有一個甚有潛力0既 法比加斯, 稍有錯失隨時淪為第4中場。
唔單止咁, 下年就年世界杯, 他舊年係南美國家杯先開始係國家隊叫做有D位置,
可以做下國家隊邊緣人。如果係 ARSENAL 0既板凳虛渡光陰, 隨時失去左一世人唯一一次參加世界杯0既機會。因為他今年已27, 而他0既實力4年後仲可以入選巴西0既機會唔高。

請真我都想他留隊, 但他0既決定其實真係好易理解,俾我都會咁做。
Originally posted by kakueeken at 2005-7-3 12:35 AM:
我都係 arsenal fans, 但我覺得 EDU ...
對!!!!!
         所以佢走絕非反骨仔所為,對阿仙奴,對華倫同對佢都好,呢單轉會都係好事,而且也都令阿仙奴可以更輕鬆咁買人,唔洗就住就住仲有個伊度係度
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-7-3 09:49:

對!!!!!
         所以佢走絕非反...
仲可以買番過實力勁
EF小人物

Originally posted by wer at 2005-7-3 09:54 AM:

仲可以買番過實力勁
咁可以買那個實力勁的球員
Originally posted by kakueeken at 2005-7-3 12:35 AM:
我都係 arsenal fans, 但我覺得 EDU ...
我都明白同'體諒'佢離隊o既原因, 所以我話佢應該一月就走囉~

400 x 600 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [photo]伊度@華倫西亞

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。