<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 我認為最無球品既球員
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ivannck7 at 2005-7-5 00:24:
估唔到衣幅經典都比你找到 , 好野 !!!
Originally posted by abc123aa at 2005-7-5 01:06:

細哨果次世界盃外圍賽搶左蘇連個波...
巴西足球員的習慣......
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-7-5 01:10 AM:

巴西足球員的習慣......
如果佢真係要做一等一既球王一定要改呢d習慣,又唔見大哨係咁???佢比人犯完都唔會咁做啦,咪最多嘈兩句~~~~
摺吧啦
唔知大家有冇落場比賽的經驗,尤其是草場,如果對方有d過左火嘅動作,雖然可能踢唔中,但適當嘅詐死係有需要的,因為要反映比球證睇等球證留意下,如果要下下食到應先吹,你受唔到幾多腳架,當然人地收哂腳你仲詐死就梗係唔鼓勵
Originally posted by abc123aa at 2005-7-5 01:14:

如果佢真係要做一等一既球王一定要改呢d習慣,又唔見大哨係咁???佢比人犯完都唔會咁做啦,咪最多嘈兩句~~~~
我覺得阿根延既球員重芧 .... 重記唔記得98世界杯對荷蘭果場 , 濕手巾一頭撞落雲達沙個下巴度 ..
Originally posted by wai0818 at 2005-7-5 01:24 AM:

我覺得阿根延既球員重芧 .... 重記唔記得98世界杯對荷蘭果場 , 濕手巾一頭撞落雲達沙個下巴度 ..
果個唔知佢係街登定咩啦,都有可能係雲達沙特別搏奧迪加頂佢下巴既,咁岩佢地既高度係去到下巴果度.........~~"
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-7-5 01:23 AM:
唔知大家有冇落場比賽的經驗,尤其是草...
我有落場比賽經驗,不過好少兼冇試過比人犯,但係如果我比人地撞到好痛我一定會即刻跌落地下等球證知道~
摺吧啦
係咪踢草場?石地場因為落地易傷d後衛冇咁勇,有時一次意外真係足以致命,我試過比人從後攔截,落地屈到隻手,傷左3個月呀,所以以後比人踢親都詐下先,等佢下次冇咁放肆
Originally posted by ciger at 2005-7-5 01:40 AM:
係咪踢草場?石地場因為落地易傷d後衛冇咁勇...
我打後衛ge...完全贊同你所講ge野 = =
石地場後衛的確係無咁勇
不過我鏟波通常都係去波ge ^^

通常如果對方前鋒比我鏟完之後(even係鏟中波定中腳)
同我講無事,鏟波je
咁我下次會照去鏟
但如果佢跌左係度典一輪....咁我下次一定唔會再對佢咁狼lo = =""
似終有d顧慮
我地呢d業餘就話去波啫,佢地職業仲要世界級,有時攞腳果陣真係踢死你都得呀,VAN BASTEN就係其中一個受害者,所以適當嘅詐死係有需要的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 我認為最無球品既球員

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。