<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下男/女朋友基本需求 [卡+][積極+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by killa2004 at 2005-7-29 09:57 PM:
我覺得自己中意叻d既女仔~
至少我一定唔中意蠢女人~

五宫端正得架啦~
太過靚果d我又唔係咁中意喎~
人人都走過去"料"佢, 我又走埋去, 我咪好cheap gum lor~
你鐘意被 look after? 叻既女人一定大多有主見,更可能睇唔起成就比佢低既男人
你舒服架拿?

我覺得唔洗理人咁多
一定唔可以食煙
唔介意有潔癖或者有少少潔癖<<因為我有.....
仲有要矮過我
我唔駛成日見男友, 亦唔會日日打俾佢, 煩佢, 追問佢
我唔駛男友俾錢我駛, 唔介意aa 制甚至大排檔
唔駛名牌, 靚車, 更唔會迫婚
我對男朋友只有以下要求:

唔花心唔煙唔嫖唔賭 (至少做呢o的野o個時唔好俾我見, 亦唔好俾我知)
唔好矮過我....
唔好瘦到皮包骨...風吹就起, 冇興趣放風箏
叻過我, 夠成熟穩重...至少唔好令我覺得似湊仔
養得起佢自己, 唔好要我倒貼
唔好死蛇爛鱔, show 少少上進心o黎睇睇....
唔好太大男人, 尤其唔好認為女人o既前途只係留o係屋企做黃面婆, 我都想有自己o既事業
千萬唔好似貼身膏藥, 24小時手提追擊.....留o的私人空間大家呼吸....
Originally posted by 哥斯拉 at 2005-8-1 06:05 AM:
一定唔可以食煙
唔介意有潔癖或者有少少潔癖<<因為我有.....
仲有要矮過我
你都有潔癖ga~~
我比我d同學話我有, 但係我又唔覺bor~
但係我都幾介意女仔污糟~
忽然好想加分...........
Originally posted by jabu at 2005-8-2 09:29 AM:
我唔駛成日見男友, 亦唔會日日打俾佢,...
hi ah~~jabu~你第一日註冊已經有3分~真係勁ah~
咁我有野問~你又唔搵你男朋友, 如果佢都唔搵你~咁點維持ah?!?!?!
Originally posted by jabu at 2005-8-2 09:29 AM:
我唔駛成日見男友, 亦唔會日日打俾佢,...
Jabu你要求多,但5過份又合理.
女仔做到你咁既性格,應該好多人追.

好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好好
多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多多
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大大
家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家家
回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回回
那裡看見貓,那裡喜歡牠。
Originally posted by astepor at 2005-8-2 04:37 PM:

女仔...
hahaha~
佢話唔可以矮過佢~可能佢6呎高呢~
又或者佢已經好多男仔追呢~
三分姿色,七分咩都唔識~
講笑~

我要求比較簡單,樣貌一般就ok,人品好
如果身材好就最好
不過唔好太高
至好不要高過160cm,因為我比較矮...
When this beganI had nothing to say
Originally posted by astepor at 2005-8-2 04:37 PM:

女仔...
合唔合理見仁見智啦
我試過俾人話我o的要求太強悍, 唔夠小鳥依人...

多唔多人追...冇統計過, 至少唔駛似身邊有o的朋友咁, 擔心嫁唔出
始終, 呢o的野除左講條件之外, 仲好講條命生得好唔好
有o的人條件一流, 但一直都冇人追
有o的人, 明明乜都唔好, 又花心, 但大把人爭住要
我只可以話, 以我咁o既平凡外表
桃花運都可以比上不足, 比下有餘, 我應該好感恩喇......
Originally posted by yeahchan at 2005-8-2 02:42 PM:

hi ah~~jabu~你第一日註冊已經有3分~真係勁ah~
咁我有野問~你又唔搵你男朋友, 如果佢都唔搵你~咁點維持ah?!?!?!
咁所謂唔搵, 又唔代表完全唔搵
只係未必會日日搵
甚至唔會似我有o的朋友咁, 個個鐘打去問
「你做緊咩呀? 你係邊呀? 同邊個一齊呀?」
可能因為我過去幾任男友都係由朋友變成情人
已經有相當程度o既了解同默契
我唔覺得要成日搵先維持到段關係囉.....
1.唔食煙同賭錢...女仔做呢d野係好唔應該架><
2.唔好瘦猛猛同細粒...中等身dd肥都ok
3.唔好成日講粗口唔係好冇禮貌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講下男/女朋友基本需求 [卡+][積極+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。