<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣
返回列表 回復 發帖
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
忽然好想加分...........
睇下你自己需要啫,你冇袋用咪焗買袋囉,你有袋用但衫褲唔夠咪買衫囉
Originally posted by yeahchan at 2005-8-4 08:13 PM:5 n( Y- ^) R5 s! E5 H2 x1 f. K# U2 T7 _
今年興square cut~買levis o既524 ah~~~仲要淺色o既~
1 J8 ~- ~$ c  Z% H, j& g8 b7 [

- }" v! w: t8 a% b& w又LEVIS....唔好啦
再吵?送頂帽俾你呀~~~

RE: yuripenny

女的會揀袋,男的揀褲9 Q7 A* Z2 O; L, G
得$2000,毋得揀,只有Polo
1 r- _  ?5 L* R2 o* |講中你ga心事的話,就起來行動啦...下星期一又可以威威 la......
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by stone86 at 2005-8-4 07:39 PM:
0 e: i, J, e  q; w9 yagnes b 的袋質地麻麻喎,好似唔係咁值呀* N! A2 a- @# a' z* _; U* B2 J- I4 x
買條501牛仔褲仲正啦
; }( `5 t% ~" [* v% c* S4 ?
Originally posted by yuripenny at 2005-8-5 10:04 AM:
$ T) |+ I8 u& W3 w6 |. o7 n8 _  e/ ]0 H$ [8 U# {% \
8 E" W6 p! ~: s0 W# }. s  C) G
又LEVIS....唔好啦
  ?4 n/ u/ a- U; s: }" H如果要用哂0個$2000,就唔好買levis la......
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-8-4 04:22 PM:- E; g$ t# q/ J0 R  y
如果唔擇牌子,一定係袋~# w$ s" A4 E% }( G! z0 a
0係上面4個牌子,個人喜歡agnes b 同des gargons~
  \" d& y  n& H0 G! d9 Tape 同patrick cox通街都係咁...
  f) p% E! {: A4 I7 z# s
yes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2005-8-6 18:47:- i  w# W, o: U
8 R1 n/ p0 B( G
yes。太濫啦...師拉都用patrick cox@@
8 R& l) z% H* v9 q% m9 X
大多數都係A貨
Originally posted by ciger at 2005-8-6 06:57 PM:
; ?4 ^" S- @# w! g+ R: ]1 P2 p$ F. j' A# @  T3 Y- u
大多數都係A貨
, p3 K# g' E; L5 s係...但攪到cheap晒=.="
膠少陣當幫忙
我会选择要现金,袋给我的感觉=手袋、包包。那是女士用的,我是GG...$ b* L0 q( _  y; ~7 s$ X
如果非要选择物品,我想我要一副眼镜,那也是每天都需要的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果你有大約$2000, 你會揀邊樣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。