<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-8-12 08:37 PM:" e4 u6 e9 i) z* [  O
4 O1 n. n! d3 h5 x& J  P' p9 h
深感同意,但真係年齡不拘嗎?4 [, F5 K& @; g- I/ V9 U4 j! k8 o

( C+ c3 q2 T2 B5 p[ Last edited by jublio on 2005-8-12 at 08:41 PM ]
$ a# m9 P9 Y3 `. y5 H1 \/ X  D# Y# i! Q
年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
年齡- 25 歲以下<---- 17-19... 我自己都係 around that age.  I like people with more mature thoughts.
. ?" |4 L. B: }) ^身高- 唔重要<----- not important, but i like girls with longer legs" [+ h6 R; O3 H; P# i; h' d
胸- B Cup<------嬌小可愛, 但太小又不可愛5 g% I$ z0 q5 Y) A$ f! n$ Q
腰- 24-25 吋腰-----太skinny 唔好,  太肥唔dim
/ c; a: k  D5 W5 D8 E) E屁股- 我覺得唔重要<----no comment3 O& w( A( b9 ~: |+ Z
總括- 樣靚身材正<------ perfect
Originally posted by Rika at 2005-8-13 01:08:5 @5 Y- y( Q! t/ x9 L; e
" N: D% Z2 a3 u; z- d$ Y! q

6 E2 z4 T% S3 f$ e: d' V4 Q年齡好難唔拘架喎,比盡大我三年,再大好難接受
3 O4 n+ D; K! `( b! F  q

% O) A0 s# B0 q& z( ] 三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
咁多人覺得身高唔重要,咁d model 要咁 Q 高做乜春?
Originally posted by jublio at 8/13/2005 03:35:' y' n6 C4 `$ j, U: M6 W' g

1 J% o7 o( q9 F# e  D, b1 O7 I* H% f! T) X: H: S: P7 f0 Q
三年咋?? 坦白講,我覺得李嘉欣仲幾索,佢至少大我十三年
; N) \. M# x( B5 Y4 j, S

1 S$ a7 j' ]) V5 W' f& z' x( J  B' I
完全同意 ufo jub jub,  我覺得樣和年鈴是兩會事
( F; U, Y' a0 {; ]0 D: S老不化表唔索
Originally posted by jublio at 2005-8-12 03:38 PM:. @$ }4 b; Q% u% E" W+ `& ~
請 o係年齡、身高、胸、腰、屁股&總括中,各選一個
7 D; e! ~2 s7 m6 ^
8 z7 J8 Q' |" b# Y選項較多,希望可以全面 d
  a# d" Q2 l# @* t) G. l* ?3 U# X, |3 b$ c
或者可以一講個你認為最索 o既 女出黎聽下
8 \: n( t: S3 B! U我来改一下
& {" l8 e; k3 S+ Y, m- J我觉得8 V/ p0 t# l. @+ w
年龄:18~35,30太严格,而40过头了...
; o2 Z: e$ f! t- @8 p" Z身高:160~175 大部分中国人都是在这里面吧
) u3 O" |3 w. C( D胸:B~D,乳牛级的只能偶尔看看
! M) @& q3 B7 Y腰:23~25,基本可以接受! F; C0 }9 G3 C- e- O) ]
屁股:不知道,严格来说不是那么重要的1 Y, l. c5 S. C' i2 N0 K3 b5 ?. v( Z

% h. Q$ r3 X; X  m: i% {$ L3 t5 n还有,索不索的话,和此人当日的造型,服饰有密切关系/ H) Q" g' w  R7 B
按楼主的设定,TVB花旦主力中根本无一人索,总是有项目严重超过了,事实如此么?
樣靚但身材唔正,我都覺得索
每個人審美觀念都係唔同嘅,好難界定!
! N3 |3 J6 O" U( b. N$ u就我自己來講D女索唔索同年紀睇冇關!
* ]% B0 n3 y- t0 v) c只要睇到有女令到自己有感覺嘅(心動或者起機),即咪索女囉!
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
样漂亮~~``身材正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你對索女的定義係?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。