<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬 vs 畢爾包~皇馬咁既陣...會4連敗嗎?
返回列表 回復 發帖
舊年皇馬主客對畢爾包都輸哂~
今次皇馬危危乎..
皇馬輸硬,後防弱,前面羅賓奴真以為自己是比利接班人,上腳時間太長,拖慢進攻節奏
Originally posted by singleung at 2005-9-21 02:02 PM:
皇馬輸硬,後防弱,前面羅賓奴真以為自己是比利接班人,上腳時間太長,拖慢進攻節奏
有同感~~~~和~~~
應該可以和或羸的
再輸教練就bye bye
正選陣容出左喇
     卡斯拿斯
沙加度 美治亞 活基治 卡路士
    加維臣 加西亞
 碧咸         羅賓奴
    朗拿度 魯爾

雖然有多位球員因傷及停賽而缺陣,但在盧森堡高的層面上看來並沒有任何壞處.
11人中有頗多新面孔.
活基治與美治亞負責中路防守;加維臣將伙拍柏保路加西亞擔任雙防中;而此陣最新的莫過於碧咸重回右路邊線,盧森堡高要求他貼近邊線位置,在中場線至敵方底線活動;左路則較為流動,羅賓奴與魯爾將負責該位置.盧森堡高要求羅賓奴在比賽開始時負責左路,但讓他自由走位,以和魯爾配合並不時交換位置達致進攻更為立體;作為支援朗拿度的後盾.
Originally posted by edward1906 at 2005-9-21 04:00 PM:
正選陣容出左喇
     卡斯拿斯
...
請問edward1906兄是什麼網睇到的??
謝謝
皇馬冇左c丹好似唔識踢咁><
安仔新歌~
大風吹
Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-9-21 04:58 PM:
我都係覺得皇馬比人針對多d
Originally posted by 天蠍座k仔 at 2005-9-21 04:58 PM:
我覺得冇左施丹兩個前鋒就少左支援!!!
皇馬要買返個可以分波型的人
Originally posted by nkt1000 at 2005-9-21 05:14 PM:

我覺得冇左施丹兩個前鋒就少左支援!!!
皇馬要買返個可以分波型的人
去澳門搵何生買荷官
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬 vs 畢爾包~皇馬咁既陣...會4連敗嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。