<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 機密 at 2005-10-24 13:47:
  W( R* v$ E  U6 _  F2 G' w( Y  c4 N4 N# T, r- B
1 p+ B: [# \5 j2 C8 P
就係沙士酒店附近,我唔記得個名,但就是極度帶菌者住過那間。  再行過d就見到,又係幾十元落樓。
  P0 l1 _# F. s! f; y
京港酒店
Originally posted by ciger at 2005-10-24 02:26 PM:) z7 w3 w9 p- L0 D/ F; X
+ r# ~% r- C  X
京港酒店
( {9 V9 l$ B, f6 T: B$ F

( P/ e8 `! s9 R' }/ `, [0 {+ B' M
呀,係啦!thx
網上身份誰不『機密』?
買個爐~~
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:08 PM:
' F& `* z( R& j; i$ a買個爐~~
& }3 }% p5 h5 D6 U7 U) l6 L4 ~

; g& u3 E: Q) A: W& P6 \7 I1 J梗係唔係啦,我話買gas先至係王道!!!!!!+ ]$ Z; G. `0 s2 d
! H% z! ?/ T# }: E4 U. L" y+ f
[ Last edited by gundamman678 on 2005-10-24 at 08:32 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:29 PM:* K$ [! c- i" R9 F% P3 e1 O
$ l7 G3 e: Y1 h

% S8 g* @( l2 P4 |) ~0 z梗係唔係啦,我話買gas!!!!!!
% U) H. ~2 \+ @$ e- }
- R+ M) F. F+ C, p6 `9 }6 r緊係買電子爐la!!!!!
Originally posted by oleleo at 2005-10-24 08:32 PM:
4 g* o5 G3 k( e) E6 Z! _1 o. m
. W4 ]" G, I7 D# W: p8 H8 H# d7 E/ k) W% u
緊係買電子爐la!!!!!
: _% L$ R4 X# j8 O) @* T
最緊要係準時交電費~
. k" J' y' s$ J0 M( I8 [. _, N/ t: }如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:
+ n2 L; a# E# [! s, ]4 ~8 z: O- q; [/ b
最緊要係準時交電費~
# W8 N. _4 D  R& h5 j2 k2 e! ?如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
7 B+ ]" d: o; l* ]. L都真係幾冇癮
落場後只許盡力去跑
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-24 08:45 PM:
" B$ u. T9 [  A8 W- `; [7 e6 q- E3 j2 G3 x  A  }
最緊要係準時交電費~7 {+ Y3 L2 k: U* X- c: q! J. y' N
如果唔係打打下cut電你話幾冇癮~
6 B1 v5 K  F6 t, F
1 H, _- f1 h0 l, j, M7 d! Q% Z" j9 v6 l所以就唔好買電子爐
9 D" w* W, l. M: B$ s% Z2 ], E2 p叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-24 08:50 PM:# }4 @8 f9 d5 _$ d" s' c1 ?

+ q$ v" P2 b/ G  t# l7 W7 g4 a% Z# ~. H- A( T; J' Y
所以就唔好買電子爐
& c2 Z7 d" J0 U( |+ S叫晒d人入廚房,用煤氣爐打
3 {1 k& l2 P, G" g, U
- w2 x( h  x& Q% c
好! 真係一山還有一山高!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-10-24 08:51 PM:* z( V0 Y0 _' \$ ~
2 ]: _! ~8 c; d& ^1 D

# E- `  o- Y$ B7 c+ |8 V# d好! 真係一山還有一山高!
6 K( i# R! p0 q1 R0 o0 A
咁煩~
2 ~8 O2 V( v, U* S去BBQ算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 又係時候打邊爐,到底買乜好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。