<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-24 04:58 AM:

離龍門好遠喎???差d入???
sor...
i mean 球罰球
Originally posted by abc123aa at 2005-10-24 04:53:
碧咸衰就衰在拍手.......
不過佢唔係當面向球證拍手,你理得我自己拍唔拍手啫,好似朗尼咁明寸球證就話啫,走開拍手你又點肯定佢係寸球證
Originally posted by ciger at 2005-10-24 04:59 AM:

不過佢唔係當面向球證拍手,你理得我自己拍唔拍手啫,好似朗尼咁明寸球證就話啫,走開拍手你又點肯定佢係寸球證
係啦
我見有d o係球證耳仔度拍手, o個d 就柢罰
Originally posted by ciger at 2005-10-24 04:59 AM:

冇計喎,鬼叫你拍手.....球証唔會理你係為左d咩拍手.........
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2005-10-24 04:59 AM:

sor...
i mean 球罰球
上半場果球差少少就入,不過都唔中龍既.......
摺吧啦
Originally posted by bigfish at 2005-10-24 05:00:

係啦
我見有d o係球證耳仔度拍手, o個d 就柢罰
如果在球證面前拍手仲有野講就話比牌,但行開左自己拍手真係好難講,不過碧咸好似爆粗喎,如果爆粗又真係一定要趕出場,但純粹拍手就好難講
佢串串貢喎,串親個球證
係球場球證最大,邊個唔俾面都有權以不君子行為為理由趕佢走
好明顯睇到碧咸佢輸唔起,燥底先做呢d拍手呀,爆粗呀既行為啦
Originally posted by ciger at 2005-10-24 05:06 AM:

如果在球證面前拍手仲有野講就話比牌,但行開左自己拍手真係好難講,不過碧咸好似爆粗喎,如果爆粗又真係一定要趕出場,但純粹拍手就好難講
點解你知爆粗既???不過我見碧咸咁鬼誇張就知佢有d野........仲有個球証個樣變到好兇
摺吧啦
Originally posted by funnygay at 2005-10-24 05:09 AM:
佢串串貢喎,串親個球證
係球場球證最大,邊個唔俾面都有權以不君子行為為理由趕佢走
好明顯睇到碧咸佢輸唔起,燥底先做呢d拍手呀,爆粗呀既行為啦
輸唔起???皇馬年中輸n場喎,你話碧咸燥底唔順氣就啱啫
摺吧啦
而加維臣個球真係茅魚喎,vicente過晒佢
佢仲要落腳,落腳唔緊要,仲要落得咁肉酸
抵俾紅牌啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 西甲球證又一次針對碧咸

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。