<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 奧雲好過羅賓佬
返回列表 回復 發帖
我覺得owen 18歲個時勁過robinho喎...
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-10-31 11:50 PM:

羅賓奴咁後生,論前境,當然佢會好啦。不過腳法好都要識入波至得。打前鋒就最現實,有波入就 very good。冇貨交就乜都係假。
射術一定要慢慢進步先得,你估大哨唔會教佢咩= ="
摺吧啦
Originally posted by jordi at 2005-11-1 12:08 AM:
OWEN 入左兩粒先咁講 ,
冇波入果陣真係老鼠 , 過街老鼠 !
依家d人係咁嫁喇.....= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-11-1 12:08 AM:

佢得唔得同奧雲有咩關係= ="???
小弟覺得皇馬買羅賓奴,賣走奧雲唔係咁明智。
Originally posted by abc123aa at 2005-11-1 12:06 AM:

因為球壇d人開始注重速度同腳法.....所以係咁= ="
過多十幾年唔知會唔會變左細路仔同大人踢波咁呢
後面有咁高得咁高
前面有咁細粒得咁細粒個個1m6X
Originally posted by jordi at 2005-11-1 12:08 AM:
OWEN 入左兩粒先咁講 ,
冇波入果陣真係老鼠 , 過街老鼠 !
咁梗係有料到至有得講啦。
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-1 12:15 AM:

佢鍾意巴西兵冇計啦
如果可以用晒11個巴西人
你估佢會唔會用丫拿
又係喎,教頭係巴西佬!
Originally posted by donald15 at 2005-11-1 12:16 AM:

過多十幾年唔知會唔會變左細路仔同大人踢波咁呢
後面有咁高得咁高
前面有咁細粒得咁細粒個個1m6X
應該唔會~
摺吧啦
Originally posted by 馬蘭奴 at 2005-11-1 12:15 AM:

係唔明智,但唔可以太過相提並論
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 奧雲好過羅賓佬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。