<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣追雙魚座的女仔。(係雙魚的女仔都幫下手please.)
返回列表 回復 發帖
問題係我吾知係麼事,佢已經兩日無覆我啦。
你明啦現在.....
Originally posted by otrendycar at 2005-11-4 20:06:
你明啦現在.....
SMS問佢啦(點解唔覆你)
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by otrendycar at 2005-11-4 08:06 PM:
你明啦現在.....
終於覆了,佢話個電話無錢。(係英國,一些留學生會用Top-up card payphone)
Anyway,我剛剛同佢講話最近心情無好。佢都馬上話願意做個good listener。
我就話自己喜歡了一個女仔最近,又做了好多野。但係個女仔又好似無感覺一樣攪到我灰晒之累的野。
等gum 佢覆.....好緊張.......

不過我估佢會拌無知多。
Originally posted by otrendycar at 2005-11-4 22:09:

終於覆了,佢話個電話無錢。(係...

repeat:

送兩句俾你:

1.  唔好再同成班人約出來,呢d係對溝女的人成日犯的錯誤。 如果女孩對你已有意,又熟了之後,根本就唔想再成班人一齊。『我feel 到佢係好開心,又好想見面個隻。之後都有出來,不過大家的朋友都在場,可以做的事情就只好互相偷望。』<---你話係咪衰?  所以你要再約佢,但要單獨再約。  以阿叔溝女經驗來說我敢擔保佢應該會應承你! 如果成功,就下一步! 直接d再約佢出來啦

2.  出來之後,你地去下街,多講下野! 之後去感受下女孩對你的反應!  然後找機會拖住佢,例如過馬路時。  這是好好的表白方式。  如果佢無反對,你咪得米囉。 但如果佢脫開你,你就明白啦! 但呢個大家仍有下台階,因為大家可以講『過馬路』嗎!
網上身份誰不『機密』?
頭先試過約佢去試arow oil ,點知又俾婉拒。
跟手我就忍吾住問佢點解成日都係避開我。ai......不過好在我都係以較為吾認真的語氣了。
Originally posted by otrendycar at 2005-11-5 07:40:
頭先試過約佢去試arow oil ,點知又俾婉拒。
跟手我就忍吾住問佢點解成日都係避開我。ai......不過好在我都係以較為吾認真的語氣了。
咁佢點回答你?
網上身份誰不『機密』?
"I didnt intend to avoid u.But the thing is i dont like when im meddled by people"

你覺得點啊?
我用我的解法就是你吾好再煩我。
所以,我會尊重佢的reply。
Originally posted by otrendycar at 2005-11-5 09:10:
"I didnt intend to avoid u.But the thing is i dont like when im meddled by people"

你覺得點啊?
我用我的解法就是你吾好再煩我。
所以,我會尊重佢的reply。
你似乎有些未成為別人的男友就已經干涉及操縱人的生活。  甚或太過追得緊,沒有空間留給她 (從言語中估)

但無論如何,未至於拒絕,但當然不是好的結果來啦。
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣追雙魚座的女仔。(係雙魚的女仔都幫下手please.)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。